Nammos Μύκονος: αυστηρά κριτήρια για την επιλογή του προσωπικού – υψηλές απαιτήσεις και… υψηλά μεροκάματα

9 Αυγούστου, 2018
Nammos Μύκονος: αυστηρά κριτήρια για την επιλογή του προσωπικού – υψηλές απαιτήσεις και… υψηλά μεροκάματα
Πιθανότητες να ενταχθούν στο δυναμικό της επιχείρησης έχουν οι πιο έξυπνοι, οι πιο μορφωμένοι, αυτοί που γνωρίζουν τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες, ενώ πρέπει να είναι και εμφανίσιμοι.

Nammos Μύκονος: αυστηρά κριτήρια για την επιλογή του προσωπικού – υψηλές απαιτήσεις και… υψηλά μεροκάματα

Η καλοκαιρινή δουλειά στη Μύκονο αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσει κανείς ένα σημαντικό ποσό (στο σέρβις φτάνεις τις 12.000€ σε 3 μήνες) απολαμβάνοντας ένα από τα πιο high class τουριστικά θέρετρα του πλανήτη. Δεν είναι όμως όλα τα καταστήματα ίδια σε αμοιβές και απαιτήσεις.

Στο περιβόητο Nammos στην Ψαρού, τα πράγματα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος! Πτυχία και περγαμηνές, ξένες γλώσσες και ελκυστική εξωτερική εμφάνιση είναι τα απαραίτητα στοιχεία για εργασία σερβιτόρου, αφού η επιχείρηση κοιτάζει τις λεπτομέρειες σε κάθε της κίνηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα «Nammos Girls» στη Μύκονο! Δουλειά της να ταΐσει ακόμα και σταφύλια στο στόμα τους Dsquared2 αν χρειαστεί…! Μετρώντας ατελείωτες εργατοώρες κάτω από τον ήλιο, πάνω στην καυτή άμμο και απέναντι σε κάποιους από τους πιο απαιτητικούς πελάτες ίσως στον πλανήτη, τα κορίτσια της παραλίας θεωρούνται το βαρύ πυροβολικό του «Nammos». Είναι η λεγόμενη «front line», οι πρώτες που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες και από τις οποίες εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό ο ημερήσιος τζίρος της επιχείρησης. Αν μείνουν ευχαριστημένοι από το σέρβις, το χαμόγελο και την προθυμία των κοριτσιών που τους εξυπηρετούν, τότε θα ζητήσουν τραπέζι και στο εστιατόριο για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους. Θα ανοίξουν σαμπάνιες, θα κάνουν «καταστροφές» και στο τέλος θα φύγουν με την υπόσχεση να ξανάρθουν.

Όμως για να γίνει κάποια ένα «Nammos Girl» δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι υποψήφιες, όπως άλλωστε και όλοι όσοι θέλουν να εργαστούν στην επιχείρηση, περνούν πρώτα από αυστηρά casting που πραγματοποιούνται σε κεντρικά ξενοδοχεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, όπως το «Caravel» και το «Makedonia Palace». Ο αιγυπτιακής καταγωγής συνιδιοκτήτης του «Nammos», Σάμι Ιμπραήμ, καλείται να διαλέξει προσωπικό μέσα από τα 3.000 βιογραφικά που αποστέλλονται κάθε χρόνο από νέες και νέους που, γοητευμένοι από τον μύθο ενός εκ των κορυφαίων beach bars σε ολόκληρο τον κόσμο, θέλουν να ζήσουν ένα καλοκαίρι στον πλανήτη του «Nammos», όπου η σαμπάνια ρέει σαν νερό και η υπερβολή αποτελεί καθημερινή κανονικότητα. 

Πιθανότητες να ενταχθούν στο δυναμικό της επιχείρησης έχουν οι πιο έξυπνοι, οι πιο μορφωμένοι, αυτοί που γνωρίζουν τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες, ενώ είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι και εμφανίσιμοι. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο πάνω στη χρυσοφόρα άμμο της Ψαρούς, γι’ αυτό αποτελεί το διαβατήριο για μια προσοδοφόρα σεζόν και ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία για όσους τελικά επιλεγούν.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους