Μεγάλη δημοσκόπηση ΠΑΣΚΕΔΙ: έφερε πτώση στον τζίρο των καταστημάτων η καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου;

6 Δεκεμβρίου, 2019
Μεγάλη δημοσκόπηση ΠΑΣΚΕΔΙ: έφερε πτώση στον τζίρο των καταστημάτων η καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου;
Μεγάλη δημοσκόπηση ΠΑΣΚΕΔΙ: έφερε πτώση στον τζίρο των καταστημάτων η καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου; Η ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσω Facebook.

Παρακαλούμε, αφού ψηφίσετε κοινοποιήστε την Δημοσκόπηση στην σελίδα σας, για να υπάρξει διάχυση.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα εκατοντάδες μηνύματα αγωνίας από ιδιοκτήτες καταστημάτων και βλέποντας τα στοιχεία του ΕΕΕΠ για πτώση 40% στους τζίρους των καζίνο, ύστερα από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, προχωρήσαμε στη δημιουργία μιας πανελλήνιας δημοσκόπησης μέσα από την πλατφόρμα του Facebook, ρωτώντας αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αν έχουν διαπιστώσει πτώση στους τζίρους τους μετά την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Η δημοσκόπηση αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα και παρακαλείσθε να συμμετέχετε, γιατί το θεωρούμε πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα, για τις υπόλοιπες κινήσεις μας.

Βρείτε την δημοσκόπηση στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΚΕΔΙ στο F/B ψηφίστε και κάντε κοινοποίηση στη σελίδα σας.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους