Με τη Βούλα Πατουλίδου συνεχίζει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

1 Οκτωβρίου, 2018
Με τη Βούλα Πατουλίδου συνεχίζει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης
H Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ, κα Βούλα Πατουλίδου επανεξελέγη Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Με τη Βούλα Πατουλίδου συνεχίζει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

H Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ, κα Βούλα Πατουλίδου επανεξελέγη Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και συνεχίζει κανονικά το έργο στη συμπρωτεύουσα.

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών του Οργανισμού και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν χθες (σ.σ. 30/9) στην έδρα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (Εγνατία 154) παρουσία και εκπροσώπου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που αποτελεί και πάλι το 9ο μέλος του Οργανισμού.

Αμέσως μετά συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Βούλα Πατουλίδου (ΠΚΜ)

Αν.πρόεδρος: Σπύρος Πέγκας (Δήμος)

Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κίρτσιος(ΕΞΘ)

Γραμματέας: Αναστάσιος Τζήκας (ΔΕΘ)

Ταμίας: Κωνσταντίνος Χαντζαρίδης (ΠΤΑΚΜ)

Να σημειωθεί ότι μόλις πριν μερικές μέρες, η κα Πατουλίδου έβαζε τέλος στα σενάρια περί μεταπήδησής της στον δήμο Θεσσαλονίκης με δηλώσεις της στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας, παρουσία μάλιστα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, σχολιάζοντας:

«Παρά τις φήμες και την όποια δική μου διάθεση για χιούμορ, η συνέχεια με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι αυτονόητη. Μαζί θα ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το 2014. Έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε. Δεν αλλάζουμε έτσι εύκολα χώρους. Στη διεκδίκηση μιας δεύτερης θητείας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα πάμε μαζί και με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας θα ολοκληρώσουμε ένα σπουδαίο έργο για τον τόπο μας, για τους ανθρώπους μας. Οι συνεργασίες δομούνται και οι συνεργάτες δεν είναι για να αλλάζουν κάθε μέρα».

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους