Με αυτό το μυστικό θα κάνεις το freddo σου να μην «νερώνει»

5 Ιουνίου, 2021
freddo

Σε όλους μας έχει συμβεί να «νερώνει» το freddo μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και άπαντες θα θέλαμε μία λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Αρχικά σίγουρα θα ξέρεις ότι το συγκεκριμένο είδος καφέ βγαίνει ζεστό από την εσπρεσιέρα και χρειάζεται κάποιο κόλπο για να μην αραιώνει στη διαδικασία κρυώματός του.

Τα πράγματα είναι απλά όταν τον φτιάχνεις στο σπίτι. Αυτό που πρέπει αρχικά να κάνεις είναι να χτυπήσεις το ζεστό εσπρέσο με το μιξεράκι του φραπέ (αν δεν έχετε ειδικό μιξεράκι για εσπρέσο) με 2 παγάκια. Όμως κάπου εδώ μπορεί να έρθει σιγά – σιγά το αραίωμα του καφέ. Η λύση είναι εξής: Μπορείςνα φτιάξεις έναν εσπρέσο όπως τον πίνεις και να γεμίσεις με αυτόν μια παγοθήκη. Βάλτην στην κατάψυξη και κάθε φορά που νιώθεις πως ο καφές σου πάει να ζεσταθεί και να νερώσει ρίξε του 2-3 παγάκια εσπρέσο. Έτσι δεν πρόκειται να αραιώσει με τίποτα μιας και όταν λιώσουν τα παγάκια θα είναι καφές και όχι νερό.

Μπορείς άνετα να έχεις και μια τέτοια… καβάτζα στη δουλειά!

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους