ΜΑΤΖΑΡΗΣ ή όλοι ή κανένας. Αυτό θα πρέπει να βάλουμε όλοι στα μαγαζιά μας και όχι τα σήματα υποδούλωσης

18 Ιουλίου, 2021
ΜΑΤΖΑΡΗΣ
Η όλοι ή κανένας. Αυτό θα πρέπει να βάλουμε όλοι στα μαγαζιά μας και όχι αυτά τα σήματα υποδούλωσης που θέλει το σάπιο σύστημα.

Θέλω να δώσω και μια συμβουλή προς τους συναδέλφους. Στην ζωή το χρήμα δεν είναι το παν. Ακούω ότι πολλοί απειλείτε το προσωπικό σάς κι ότι εάν δεν κάνουν το εμβόλιο θα τους διώξετε.
Σας ενημερώνω ότι αυτόν που απειλείτε είναι αυτός που σας φέρνει το ψωμί στο σπίτι σας. Δεν είναι ιδιοκτησία σας. Είναι συνεργάτης, μέλος της επιχείρησης, που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν οι επιχειρήσεις σας.
Άλλωστε η μεγαλύτερη επένδυση στις επιχειρήσεις είναι το προσωπικό και όχι η καλή καρέκλα η το ωραίο πιάτο.
Εγώ εδώ στην δική μου επιχείρηση δεν θα επιβάλλω σε κανέναν να κάνει το εμβόλιο ακόμα και υποχρεωτικό να το κάνουν. Η θα το κλείσω όταν επιβληθεί αυτό ή θα βρω ένα άλλο τρόπο να λειτουργήσει.
Για όσους σας απειλούν να σκεφτείτε ένα πράγμα χωρίς εσάς δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα μαγαζί. Μην λυγίζετε εσείς είστε η κινητήριος δύναμη των επιχειρήσεων. Αν σας σταματήσουν πως θα δουλέψουν? Εσείς έχετε την δύναμη αρκεί να το καταλάβετε.
Καλή δύναμη σε όλους.
Ψητοπωλείο Ματζάρης

Ωραιοκάστρου 130, Ηλιούπολη Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους