Μάνος Πίντζης: Δείτε τη νέα του σύντροφο και το κοινό επαγγελματικό τους βήμα

Φεβρουάριος 27, 2021
pintzismanos
Γοητευτικός με τα λευκά μαλλιά και τη γενειάδα, ο Μάνος Πίντζης εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός με συμμετοχή σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές είναι και διάσημο μοντέλο ενώ υπήρξε και γυμναστής.

Αυτή τη περίοδο ο Μάνος Πίντζης που επέστρεψε από το εξωτερικό όπου και εργάστηκε ως μοντέλο αλλά και ως ηθοποιός, ετοιμάζει κάτι καινούργιο.
Ο ίδιος αποκαλύπτει πως «θα συνεχιστούν τα γυρίσματα για τη σειρά στο Ιράν, αλλά δεν ξέρω πότε».
Ο Μάνος Πίντζης έχει ενταχθεί στο καστ της σειράς μετά από ακόμα δυο Έλληνες που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη διεθνή υπερπαραγωγή, τον Νίκο Πουρσανίδη και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Στη συγκεκριμένη σειρά οι ηθοποιοί μιλάνε τη γλώσσα που μιλούσαν οι Βυζαντινοί τον 5ο αιώνα.

Ωστόσο η περίοδος που διανύει το θέατρο και η τηλεόραση δεν είναι καλή γι αυτό και αποφάσισε να ξεκινήσει κάτι δικό του. Μαζί με την σύντροφό του έφτιαξαν μια πλατφόρμα αφιερωμένη στον άντρα. Η Βιβιάνα Μπουλούμπαση είναι personal trainer και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καράτε αλλά και πτυχιούχος προπονήτρια του Καράτε ( ΤΕΦΑΑ Αθηνών ).
Μαζί θα ξεκινήσουν ένα νέο project το οποίο θα περιλαμβάνει τα πάντα για τον άνδρα που είναι αντισυμβατικός, που είναι αληθινός. Δεν έχει σημασία αν κυκλοφορεί με ακριβό αμάξι ή φορά ακριβό ρολόι. Δεν χρειάζεται να είναι το lifestyle της φούσκας.
«Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο λόγω του μόντελινγκ και παίρνω θέση πάνω σε αυτό. Θα έχουμε συνεντεύξεις, πολλά…» εξηγεί στο secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου και δηλώνει απογοητευμένος με όσα συμβαίνουν.
«Στεναχωριέμαι γιατί πάτωσε ο πολιτισμός, δεν υπάρχουν δουλειές και πρέπει να βρούμε διεξόδους να κάνουμε κι άλλα πράγματα, δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα τηλεφώνημα για να παίξουμε σε μια σειρά».

Δείτε τη νέα του σύντροφο στη gallery που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους