Μ.Φουρθιώτης: «Καρφώνει» την κυβέρνηση & απειλεί πως θα τηλεφωνήσει σε υπουργούς αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του!

10 Μαΐου, 2021
mitsotakis_fourkiotis

Μπορεί από το Μαξίμου να τηρείται στάση σιγής σε ότι αφορά την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, παρόλο που δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, όμως ο παρουσιαστής δείχνει να είναι ιδιαιτέρως λαλίστατος. 

Συγκεκριμένα ο Φουρθιώτης επικαλούμενος προβλήματα υγείας και ειδική διατροφή που κάνει λόγω νευρικής ανορεξίας, έχει ζητήσει… απίθανα πράγματα και μάλιστα απειλεί πως αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του θα τηλεφωνήσει σε φίλους του υπουργούς και βουλευτές, αλλά και πως θα κάνει μηνύσεις σε βάρος της διοίκησης των φυλακών και των εργαζόμενων.

Το μεγάλο ερώτημα εδώ είναι ποιοι είναι αυτοί οι υπουργοί και βουλευτές; Μην ξεχνάμε πως ο Φουρθιώτης είχε υποστηρίξει σε πρόσφατη συνέντευξη πως είχε σχέσεις με τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Γεραπετρίτη, Σκέρτσο και Χατζηδάκη.  

Όσον αφορά τις «ιδιαίτερες» απαιτήσεις του παρουσιαστή… σύμφωνα με πληροφορίες ο Φουρθιώτης ζητάει από τους φρουρούς να του αγοράζουν κρουασάν βουτύρου, σπανακόπιτες, αμυγδαλόγαλα για το πρωϊνό του, καθώς και ειδικό μέλι του βουνού, βρώμη και ακτινίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λέει στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι ακολουθεί ειδική διατροφή και δεν πρέπει να του φέρνουν καφέδες, κρεατικά ή άλλα φαγώσιμα που δεν μπορεί να φάει. Λέει μάλιστα ορισμένες φορές ότι έτσι θα… τον σκοτώσουν για να μη μιλήσει.

Την ίδια ώρα επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή στα μεγάλα ΜΜΕ για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρονται μόνο στις προτιμήσεις του παρουσιαστή και καθόλου στις φερόμενες σχέσεις του με το Μαξίμου, ή ακόμα και τις καταγγελίες του Κ.Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου εναντίον του.

Όσο δεν μιλάει η κυβέρνηση -η οποία συνηθίζει γενικά να διαφημίζει τις μεγάλες αστυνομικές επιτυχίες- τόσο θα πληθαίνουν τα ερωτήματα για τις σχέσεις του Φουρθιώτη με πρωτοκλασάτα στελέχη της. 

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους