Λύσεις για όλα τα προβλήματα της Εστίασης

7 Σεπτεμβρίου, 2019
Λύσεις για όλα τα προβλήματα της Εστίασης
Έτοιμο για δράση είναι το Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ. Με εξειδικευμένη γνώση πάνω στη Νομοθεσία Εστίασης και μεγάλη πείρα. Παρέχεται πλήρη κάλυψη σε κάθε ιδιοκτήτη καταστήματος Εστίασης κάθε τύπου.

Έτοιμο για δράση είναι το Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ. Με εξειδικευμένη γνώση πάνω στη Νομοθεσία που αφορά τον κλάδο της Εστίασης και μεγάλη πείρα στην επίλυση ζητημάτων νομικού χαρακτήρα, το Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ είναι έτοιμο να παρέχει πλήρη κάλυψη σε κάθε ιδιοκτήτη καταστήματος Εστίασης κάθε τύπου. Πρωτοπορούμε!!! Νομική Συμβουλευτική ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ….

……αλλά και δυνατότητα για μια 2η γνώμη ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Θεωρούμε βέβαιο πως όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου μας, έχετε τον δικό σας δικηγόρο, που ο καθένας τον θεωρεί τον καλύτερο και μπορεί να είναι. Οι Δικηγόροι του ΠΑΣΚΕΔΙ είναι εξειδικευμένοι πάνω σε Νομικά θέματα, που αφορούν την Εστίαση. Και οι γιατροί, όλοι ονομάζονται ΄΄γιατροί΄΄, αλλά όταν έχουμε πρόβλημα καρδιακό, πάμε σε καρδιολόγο κι όχι σε ορθοπεδικό. Όπως όμως στην ιατρική γνωμάτευση, χρειάζεται και μια δεύτερη, ίσως και τρίτη γνώμη, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στις νομικές υποθέσεις. Το ΠΑΣΚΕΔΙ πρωτοτυπεί και εκτός από την πρώτη γνώμη, δίνει και την δεύτερη και την τρίτη. Εκμεταλλευτείτε το!!!

Καλύπτονται όλα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινή λειτουργία ενός καταστήματος Εστίασης, με τα λιγότερα χρήματα, αλλά με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:

 • Έκδοση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος
 • Πνευματικά δικαιώματα για δημόσια χρήση μουσικής, ποινικά δικαστήρια.
 • Αγωγές ασφαλιστικών μέτρων (GEA κλπ)
 • Ζητήματα υγειονομικού χαρακτήρα.
 • Έλεγχοι τροφίμων, πρόστιμα ΕΦΕΤ.
 • Έλεγχοι ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ.
 • Εργασιακά δικαιώματα, αποζημιώσεις.
 • Αντικαπνιστικός νόμος, προσφυγές.
 • Μηνύσεις για τη μέτρηση του ήχου, ωράριο λειτουργίας.
 • Μηνύσεις από κατοίκους ή ξενοδοχειακές μονάδες, για ηχορύπανση.
 • Ανώνυμες καταγγελίες
 • Ομαδικές προσφυγές κατά ΟΤΑ, για κοινόχρηστους χώρους, παραλιακή ζώνη κλπ
 • Ομαδικές προσφυγές κατά Νόμων από Άρειο Πάγο έως ΣτΕ και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Με πάνω από 17 συναπτά έτη δράσης δίπλα στον κλάδο της Εστίασης, ως το μοναδικό εξειδικευμένο μη κυβερνητικό Πανελλήνιο Σωματείο για την Εστίαση και ύστερα από πληθώρα υποθέσεων, που έχουμε φέρει εις πέρας, διαθέτουμε τις γνώσεις και την πείρα να παρέχουμε πλήρη Νομική κάλυψη σε κάθε κατάστημα.

Οι εξειδικευμένοι Δικηγόροι μας, θα βρίσκονται στο πλευρό σας, πριν ακόμη ξεκινήσετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα, δηλαδή στην Έκδοση άδειας λειτουργίας, για να έχετε γρήγορα και σίγουρα αποτελέσματα, αλλά με τα λιγότερα έξοδα.

Προστατέψτε την επιχείρησή σας, αποφύγετε πρόστιμα και δικαιωθείτε για ποινές, δίνοντας στην επιχείρησή σας την ασφάλεια και την ώθηση που χρειάζεται για να παραμένει υγιής και αποδοτική.

Το Νομικό Δίκτυο του ΠΑΣΚΕΔΙ, το δικό σας δίκτυο, με τους πλέον φιλικούς Δικηγόρους, τους οποίους θα βλέπετε και θα συνομιλείτε, την ώρα που τους χρειάζεστε, για ότι τους χρειάζεστε.

Θα γίνονται και ζωντανές εκπομπές νομικού περιεχομένου, από το κανάλι μας στο YOUTUBE, όπου θα μπορείτε να συμμετέχετε όσοι θέλετε, θέτοντας ερωτήματα και δεχόμενοι άμεσα απαντήσεις, από τον συμμετέχοντα κάθε φορά δικηγόρο. Τα θέματα θα ανακοινώνονται τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την μετάδοση.

Επικοινωνήστε ΣΗΜΕΡΑ με τη Γραμματεία του ΠΑΣΚΕΔΙ, για να αποκτήσετε νομικές γνώσεις, που δεν γνωρίζετε, προκειμένου να αναθέσετε τις υποθέσεις σας, στο Νομικό μας/σας Δίκτυο: Στείλτε σε αρχεία .pdf τις υποθέσεις σας στο paskedi@paskedi.gr ή με courier στη Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη

ΤΗΛ: 2310 932420 – 932473 – 932481

Fax: 2310 932431

paskedi@paskedi.gr

Αθήνα

Ερμού 56 4ος όροφος

105 63 Αθήνα (Κέντρο)

Εντός στοάς Κτήριο SPACES

ΤΗΛ: 2130 994018

paskedi@paskedi.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους