Λουτρά Πόζαρ: κίνδυνος λουκέτου γιατί δεν έχουν άδεια από τον EOT

9 Οκτωβρίου, 2019
Λουτρά Πόζαρ: κίνδυνος λουκέτου γιατί δεν έχουν άδεια από τον EOT
Με λουκέτο απειλούνται τα διάσημα λουτρά Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας, γνωστά ως λουτρά Πόζαρ, τα οποία επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου ετησίως!

Με λουκέτο απειλούνται τα διάσημα λουτρά Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας, γνωστά ως λουτρά Πόζαρ, τα οποία επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου ετησίως! Ο λόγος είναι ότι στερούνται το ειδικό σήμα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού! Την προσεχή Παρασκευή, στις 11 το πρωί, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Τουρισμού, αναμένεται να σφραγιστούν τα Δημοτικά Λουτροκαταστήματα και όλες εγκαταστάσεις καθώς και όλες οι υποστηρικτικές χρήσεις, όπως αποδυτήρια κ.τ.λ.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης έκανε λόγο για «αγώνα δρόμου» προκειμένου να δοθεί παράταση και να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Όπως είπε, τα λουτρά Πόζαρ αποτελούν μια δημοτική επιχείρηση στην οποία στηρίζεται όλη η τοπική οικονομία.

«Υπήρξε αμέλεια και ολιγωρία ετών και προσπαθούμε τώρα να κερδίσουμε χρόνο, αναζητώντας πολιτική παρέμβαση» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αλμωπίας.

Βάσει πληροφοριών, η διαδικασία έκδοσης ειδικού σήματος του EOT είναι χρονοβόρα και περιλαμβάνει νομιμοποίηση των κτισμάτων και των κατασκευών, εξασφάλιση πρόσβασης και χρήσης των χώρων λουτροθεραπείας, συντήρηση των δρόμων πρόσβασης και πυρόσβεση στη λουτρόπολη.

Τέλος, σημειώνεται ότι η αρχή των σχετικών ελέγχων έγινε όταν υπάλληλος του EOT κατήγγειλε μικροτραυματισμό, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του υπουργείου Τουρισμού να εξετάσουν το καθεστώς λειτουργίας και εάν οι εγκαταστάσεις διαθέτουν τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους