Λουκέτο και 15.000 ευρώ πρόστιμο για 5 νυχτερινά καταστήματα

13 Ιουνίου, 2020
Λουκέτο και 15.000 ευρώ πρόστιμο για 5 νυχτερινά καταστήματα
Λουκέτο και 15.000 ευρώ πρόστιμο για 5 νυχτερινά καταστήματα, το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Λουκέτο και υψηλό χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε πέντε μεγάλα νυχτερινά καταστήματα στην Αττική, στο πλαίσιο ελέγχων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε επιχείρηση ελέγχων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αστυνομίας, σε καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές του Πειραιά, όπως στο Τουρκολίμανο, στην περιοχή του Κεραμεικού στην Αθήνα και στο Γκάζι, ανεστάλη η λειτουργία πέντε μεγάλων νυχτερινών μαγαζιών και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους περίπου 15.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα «σφραγίζονται» άμεσα, ακόμη και αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

Ρεπορτάζ: Insider.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους