«Λοιμωξιολόγος» Α.Γεωργιάδης: «Σε έναν μήνα θα έχουμε ξεμπερδέψει με την πανδημία – Θα τα πάει καταπληκτικά ο τουρισμός»

4 Ιανουαρίου, 2022
georgiadis (14)

Περιχαρής εμφανίστηκε (ξανά) σε τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σφύριξε τη λήξη της πανδημίας. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέφυγε να πει εάν θα υπάρξει ενίσχυση για τον κλάδο της εστίασης που με τα νέα περιοριστικά μέτρα και τον περιορισμό του ωραρίου πλήττεται για μια ακόμα φορά.

Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στην εστίαση δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς «σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει και ο τουρισμός θα πάει καταπληκτικά φέτος».

Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ακόμα ότι στην εστίαση ψάχνουν εργαζόμενους με το κιάλι και ανακοίνωσε μέτρα στήριξης μόνο για τις εταιρείες κέτερινγκ.

Στις συνεχείς ερωτήσεις και επισημάνσεις ότι οι εργαζόμενοι στην εστίαση βρίσκονται πάλι σε δύσκολη θέση με καταγγελίες να αναφέρουν ότι οι επιχειρηματίες δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν όλες τις θέσεις εργασίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι είναι άλλο πράγμα να κλείνει ένα μαγαζί και άλλο να περιορίζεται το ωράριο λειτουργίας του.

Υποστήριξε μάλιστα ότι εάν πάθουν ζημιά στην εστίαση ίσως καλυφθεί ένα μέρος, προβάλλοντας για πρώτη φορά ως επιχείρημα τα της χώρας και λέγοντας ότι θα πρέπει το 2022 να έχουμε λιγότερο έλλειμμα από πέρσι καθώς μας παρακολουθούν οι αγορές.

Να θυμίσουμε ότι ο Α.Γεωργιάδης πριν από περίπου έναν μήνα έλεγε ότι θα έχουμε «καταπληκτικές γιορτές», ελπίζουμε να μην έχει την ίδια κατάληξη και αυτή η πρόβλεψη του.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους