Λιγοστοί οι πελάτες στα παραδοσιακά εστιατόρια της Πλάκας

29 Ιουνίου, 2020
Λιγοστοί οι πελάτες στα παραδοσιακά εστιατόρια της Πλάκας
Λιγοστοί οι πελάτες στα παραδοσιακά εστιατόρια της Πλάκας - Τεράστιος ο μαρασμός σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Ελλάδας ως προς την Εστίαση.

Το κέντρο της Αθήνας, Πλάκα και Μοναστηράκι κάθε καλοκαίρι συρρέουν χιλιάδες τουρίστες που κινούν οικονομικά την αγορά. Φέτος όμως η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Οι τουρίστες είναι άφαντοι, τα καταστήματα άδεια και οι έμποροι έχουν περιέλθει σε απελπιστική θέση.

Ανησυχία επικρατεί στον κλάδο της εστίασης με τους επιχειρηματίες να βλέπουν τους τζίρους τους εμφανώς μειωμένους με την έξαρση του κορωνοϊού.

Οι οικονομικές δυσκολίες έφεραν και μειώσεις στους μισθούς του προσωπικού. Ωστόσο υπάρχουν και επιχειρήσεις που κατάφεραν να επιβιώσουν παρά τις δυσκολίες. Ο προβληματισμός φανερός, ωστόσο οι άνθρωποι του κλάδου αισιοδοξούν ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και ότι θα δουν ξανά τις επιχειρήσεις τους να ανθίζουν.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους