Λέσχη Καπνιστών Κομοτηνής – Μια από τις κορυφαίες Λέσχες Καπνιστών που δημιούργησε το ΠΑΣΚΕΔΙ

5 Οκτωβρίου, 2019
Λέσχη Καπνιστών Κομοτηνής - Μια από τις κορυφαίες Λέσχες Καπνιστών που δημιούργησε το ΠΑΣΚΕΔΙ
Το κάπνισμα απαγορεύεται πλέον σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και στους λοιπούς δημόσιους χώρους, προκαλώντας πολλά προβλήματα στους επιχειρηματίες. Δεν ήρθε όμως το τέλος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ:

Ομαδική προσφυγή στο ΣτΕ για τον αντικαπνιστικό νόμο

 

Το κάπνισμα απαγορεύεται πλέον σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και στους λοιπούς δημόσιους χώρους, προκαλώντας πολλά προβλήματα στους επιχειρηματίες. Δεν ήρθε όμως το τέλος! Το κάπνισμα επιτρέπεται στα καταστήματα πλέον ΜΟΝΟ υπό προϋποθέσεις σε ένα ξεχωριστό ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτό τον σκοπό: μια λέσχη καπνιστών.

Φτιάξε τη ΛΕΣΧΗ σου

Όπως για παράδειγμα η Λέσχη Καπνιστών που λειτουργεί στον δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων (σ.σ. στην πόλη που το κάπνισμα διώκεται στα καταστήματά της, αλλά και που οι αντικαπνιστικές προσπάθειες έχουν συχνά άδοξο τέλος.

 

 

Η λέσχη καπνιστών ιδρύθηκε με κύριο σκοπό την προάσπιση του δικαιώματος των καπνιστών πολιτών, όπως αυτοί μετέχουν ισότιμα στην κοινωνική ζωή του περιβάλλοντός τους χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς. O τρόπος λειτουργίας της είναι εφάμιλλος με τον τρόπο λειτουργίας μιας ιδιωτικής λέσχης, ενός club prive, αφού για να μπορεί κανείς να καπνίζει ελεύθερα πρέπει να εγγραφεί πρώτα ως μέλος της, ανήκοντας πλέον στα προνομιούχα μέλη του The Smokers Club της Λέσχης Καπνιστών. Πως το κάνει αυτό; Εκφράζοντας το αίτημα για την εγγραφή του στο προσωπικό που θα τον εξυπηρετήσει.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ:

Ομαδική προσφυγή στο ΣτΕ για τον αντικαπνιστικό νόμο

Από τον Μάρτιο του 2014 λειτουργεί η λέσχη καπνιστών και ήδη έχουν εγγραφεί περίπου 900 μέλη και συνεχίζουν. Για να λειτουργεί υπό αυτό το καθεστώς η λέσχη έχει πάρει την έγκριση των υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης και φυσικά διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Εξαερισμοί καθαρίζουν τον αέρα και παράλληλα τα τετραγωνικά του καταστήματος επιτρέπουν τη λειτουργία του ως λέσχη καπνιστών. Είναι η μοναδική αναγνωρισμένη λέσχη καπνιστών της Κομοτηνής και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πελάτες και συρρέουν.

 

Αν έχετε κι εσείς το δικό σας κατάστημα εστίασης και θέλετε το κάπνισμα να είναι και πάλι ελεύθερο, απευθυνθείτε σήμερα στο ΠΑΣΚΕΔΙ και αποκτήστε τη δική σας Λέσχη καπνιστών. Το παράδειγμα της Λέσχης Κομοτηναίων είναι μία από τις Λέσχες που δημιούργησε το ΠΑΣΚΕΔΙ το 2014!

Σίγουρα σε ενδιαφέρει: Απαγόρευση και του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους χώρους εστίασης με τα ίδια πρόστιμα

Βιβλίο αναφοράς καπνίσματος – ποιες επιχειρήσεις πρέπει να το τηρούν;

Κατά των Συνδικαλιστών που παρότρυναν τον κλάδο να βγάλει τασάκια στα τραπέζια

ΠΑΣΚΕΔΙ κατά του Υπουργού Υγείας για τον αντικαπνιστικό νόμο

Σάλος στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα για τις Καπνιστικές Λέσχες

Το ΠΑΣΚΕΔΙ απαντά σε όλες τις αμφιβολίες για την ίδρυση Καπνιστικής Λέσχης

Απόκτησε ΛΕΣΧΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ στο κατάστημά σου σε μόλις 7 μέρες!

Αντικαπνιστικός νόμος: ακόμα πιο αυστηρά μέτρα και πρόστιμα – έκκληση των καταστηματαρχών για εύρεση “χρυσής” λύσης

Εγγραφή Μέλους – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους