Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Δεν έδειξε τον Λ.Πετρούνια αλλά έδωσε 20.000€ στον Λ.Αυγενάκη για να κάνει «τουρ» στο Τόκιο

24 Ιουλίου, 2021
augenakis

Την ώρα που η ΕΡΤ, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης «αμέλησε»(;) να δείξει την προσπάθεια του χρυσού ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, ο υφυπυοργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσε 20.000 ευρώ στον εαυτό του για να κάνει βιντεοσκοπείται το «τουρ» του στο Τόκιο.

Συγκεκριμένα απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια και προβλέπει τη διάθεση 19.840 ευρώ για τη φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών – Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση η δαπάνη θα χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία βιντεομηνυμάτων και φωτογράφισης αθλητών, προς χρήση από τα social media και τα ΜΜΕ, για τις ανάγκες της ενημερωτικής καμπάνιας «ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο».

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουμε τα φωτογραφικά ενσταντανέ και τα βίντεο για να δούμε πώς αξιοποιήθηκαν τα 20.000 ευρώ για την προβολή του Λευτέρη Αυγενάκη και τι ποσό από αυτά που ενέκρινε θα πάει για την περίφημη καμπάνια με τα βιντεομηνύματα αθλητών.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους: 19.840,00 € (δέκα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα ευρώ ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Ειδικού Φορέα 1021 – 101, αναλυτικού λογαριασμού εξόδων 2420906001, οικ. έτος 2021 για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών — Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Καθώς επίσης για τη δαπάνη δημιουργίας βιντεομηνυμάτων και φωτογράφισης αθλητών, προς χρήση από τα social media και τα ΜΜΕ, για τις ανάγκες της ενημερωτικής καμπάνιας «ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο».

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη.

«Τριάντα έξι μισθούς οδοιπορικών δηλαδή, που θα μπορούσαν να πάνε σε αθλητές χωρίς χορηγούς κι επαγγελματικά συμβόλαια. Αυτές είναι οι προτεραιότητες υφυπουργού Αθλητισμού σε Ολυμπιακή χρονιά κ. Αυγενάκη⁩ ; Δεν ντραπήκατε καθόλου;» τονίζει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους