Κρήτη: Παράταση στα μέτρα για τον κορωνοϊό και σε… πρόστιμα για κυκλοφορία – μάσκες

25 Αυγούστου, 2021
sms-prostimo

“Καμπάνες” και σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Όπως μεταδίδει το Cretalive, πληθώρα παραβάσεων βεβαίωσαν και το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές όσον αφορά τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό και ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί η παράταση των μέτρων του μίνι lockdown σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο.

Συνολικά διενεργήθηκαν σε όλο το νησί 1.496 έλεγχοι και στο πλαίσιο αυτών δύο καταστήματα στο Ηράκλειο βρέθηκαν να λειτουργούν εκτός του προβλεπόμενου ωραρίου λειτουργίας. Και στις δύο περιπτώσεις επιβλήθηκε 7ημερο λουκέτο και επιβλήθηκαν πρόστιμα 2.000 και 5.000 ευρώ αντίστοιχα.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 21 πρόστιμα σχετικά με την κυκλοφορία, η απαγόρευση της οποίας εξακολουθεί να ισχύει από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί. Συγκεκριμένα,19 παραβάσεις έγιναν στον Ηράκλειο και δύο στα Χανιά.

Τέλος, επιβλήθηκαν και πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, δύο σε αντίστοιχους επιβάτες λεωφορείων σε Ρέθυμνο και Λασίθι, σε δύο επιβάτες ΙΧ στα Χανιά, σε ένα οδηγό ταξί στο Λασίθι και δύο οδηγούς λεωφορείων αλλά και εργαζόμενους σε Χανιά, Ρέθυμνο (1) και Ηράκλειο (7).

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους