Κρήτη – Μαζί με τους πρώτους τουρίστες, ήρθε και… το ΣΔΟΕ

17 Μαΐου, 2019
Κρήτη - Μαζί με τους πρώτους τουρίστες, ήρθε και... το ΣΔΟΕ
Σε… εντατικό ρυθμό ήδη από τις αρχές Απριλίου βρίσκονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ αλλά και του ΣΕΠΕ στα Χανιά. Από το μικροσκόπιο των ελεγκτικών οργάνων δεν ξεφεύγουν επιχειρήσεις εστίασης

Κρήτη – Μαζί με τους πρώτους τουρίστες, ήρθε και… το ΣΔΟΕ

Σε… εντατικό ρυθμό ήδη από τις αρχές Απριλίου βρίσκονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ αλλά και του ΣΕΠΕ στα Χανιά. Από το μικροσκόπιο των ελεγκτικών οργάνων δεν ξεφεύγουν επιχειρήσεις εστίασης, όπως έκανε γνωστό η πρόεδρος του σωματείου εστίασης, Άννα Σαματά.

«Προς το παρόν δεν έχουμε πρόστιμα αλλά όπου εντοπίζονται μικροπαραβάσεις, προχωρούν σε συστάσεις. Και του Δήμου Χανίων περισσότερο Το σωματείο, διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΕΒΕΧ, ενημερωτική εκδήλωση για θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες του κλάδου, όπως τα πνευματικά δικαιώματα αλλά και ο κανονισμός του Δήμου Χανίων για την ανάπτυξη εμπορευμάτων και τραπεζοκαθισμάτων σε δημόσιο χώρο», προσθέτει και συνεχίζει:

«Η τουριστική περίοδος ξεκινά κι επειδή γίνονται πάρα πολλοί έλεγχοι υπάρχει επιβεβλημένη ανάγκη να υπάρξει ενημέρωση όχι μόνο για τα μέλη του σωματείου αλλά για όλους τους επιχειρηματίες εστίασης. Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, τα οποία οι υπάρχοντες επιχειρηματίες αλλά και εκείνοι που θέλουν να ανοίξουν τώρα κατάστημα, δεν γνωρίζουν».

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους