Κραυγή Λαού οργή Θεού: «Γ@μ@ τη ΝΔ σας. Π@ταν@ς γιοι όλοι!»

13 Σεπτεμβρίου, 2021
xatzidakis-apolymenoi-1280x720
 Οξεία επίθεση κατά του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη που έπινε αμέριμνος τον καφέ του στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, εξαπέλυσαν απολυμένοι των Λιπασμάτων Καβάλας.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών, εμφανώς εκτός εαυτού, αφού τονίζει ότι «δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του», επιτίθεται κατά της ΝΔ και του υπουργού με ύβρεις: «Ενα λόγο πες μου, να ξέρω τι θα πω στα παιδιά μου πες μου… 30 χρόνια ψηφίζω ΝΔ. Γ@μ@ τη ΝΔ σας. Π@ταν@ς γιοι όλοι! …».

«Μας καταστρέψατε», ακούγεται σε άλλο σημείο του βίντεο, με τους εργαζόμενους να κατηγορούν την κυβέρνηση ότι κάνει πλάτες στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Από την πλευρά του ο Κ. Χατζηδάκης, που άκουγε τους απολυμένους, απάντησε μεταξύ άλλων, ότι θα κοιτάξει το θέμα από Δευτέρα, προκαλώντας την οργή τους.

Όταν, δε, η κατάσταση πήγε να εκτροχιασθεί, οι άνδρες της ασφαλείας του υπουργού τον απομάκρυναν από το σημείο.

 

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους