Κορωνοϊός – Γεωργιάδης: «Δεν θα κλείσει η εστίαση στην Αττική»

6 Οκτωβρίου, 2020
Κορωνοϊός - Γεωργιάδης: «Δεν θα κλείσει η εστίαση στην Αττική»

Στον ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown στην Ελλάδα» και διαβεβαίωσε ότι «δεν θα κλείσει η εστίαση στην Αττική».

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Χαρδαλιάς θα παραχωρήσει αναλυτική ενημέρωση για την Αττική, ωστόσο δεν θα ανακοινώσει κάτι καινούργιο, ενώ όπως είπε «έχει έρθει το δεύτερο κύμα πανδημίας στην Ευρώπη και η Ελλάδα εξακολουθεί να πάει πολύ καλά».

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν είμαστε εκεί που ήμασταν τον Μάιο. Όλοι έχουμε κουραστεί. Δεν υπάρχει ζήτημα lockdown. Δεν υπάρχει ζήτημα διάστασης με την επιτροπή των ειδικών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, ο οποίος επεσήμανε ότι αν το ζητήσουν οι επιστήμονες, θα γίνει καθολική χρήση της μάσκας.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών για την οποία είπε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τη συμφωνία και αν μας δοθεί η ευκαιρία να την αλλάξουμε χωρίς να χρεωθεί η Ελλάδα ότι παραβίασε τη συμφωνία. Όσο τηρείται από την άλλη πλευρά κατά γράμμα τόσο θα πρέπει να τηρείται και από μας. Δυστυχώς η συμφωνία είναι κακή, αλλά είναι υποχρεωτική».


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους