Κίνηση με νόημα: η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε στο Μέγαρο ντελιβεράδες, υπάλληλους σούπερ μάρκετ και όχι μόνο

26 Ιουλίου, 2020
Κίνηση με νόημα: η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε στο Μέγαρο ντελιβεράδες, υπάλληλους σούπερ μάρκετ και όχι μόνο
Συγχαρητήρια αξίζουν για την πρωτοβουλία που πήρε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Συγχαρητήρια αξίζουν για την πρωτοβουλία που πήρε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Η πρωτοβουλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την απoκατάσταση της δημοκρατίας, γράφτηκαν πολλά… Ποιοι ήταν εκεί, ποια «πηγαδάκια» δημιουργήθηκαν, τι φόραγαν οι προσκεκλημένοι, αλλά και τα… περίεργα που έγιναν, όπως το ποτήρι που έσπασε μπροστά στα πόδια της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο κόσμος που έδωσε το παρών στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν περιορισμένος, καθώς έφτανε τα 500 άτομα, με τον αριθμό να φαίνεται μεγάλος, χωρίς ωστόσο να είναι για μία τέτοια εκδήλωση.

Ειδικότερα, στη δεξίωση προσκλήθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί, 22 υπουργοί, 60 βουλευτές, 90 αντιστασιακοί, 70 εκπρόσωποι των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως έμεινε όμως μία κίνηση της προέδρου που πραγματικά είναι αξιέπαινη και της αξίζουν χίλια μπράβο που την έκανε. Μεταξύ λοιπόν των προσκεκλημένων ήταν και 40 άτομα από διάφορα επαγγέλματα που έβαλαν πλάτη στον κορωνοϊό και βοήθησαν στην δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Για πρώτη φορά λοιπόν προσκλήθηκαν ντελιβεράδες, υπάλληλοι σούπερ μάρκετ, εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότηταςνοσηλευτέςοδηγοί ασθενοφόρων, αλλά και πυροσβέστες που κάθε καλοκαίρι δίνουν μάχη με τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο έδειξε πως αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κατέβαλαν την δύσκολη περίοδο που πέρασε η χώρα από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο.

Καλό, βέβαια, είναι αυτή η κίνηση να σηματοδοτήσει και μια ευρύτερη αλλαγή στην αντιμετώπιση επιχειρήσεων και εργαζομένων από την κυβέρνηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις συνθήκες που εργάζονται ανεξάρτητα από τον κορωνοϊό…


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους