Κατασχέθηκε γύρος κοτόπουλου με σαλμονέλα – Ήταν έτοιμος για διάθεση στην αγορά

21 Οκτωβρίου, 2019
Κατασχέθηκε γύρος κοτόπουλου με σαλμονέλα - Ήταν έτοιμος για διάθεση στην αγορά
Κατεψυγμένο γύρο κοτόπουλου, συνολικού βάρους 250 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.

Κατεψυγμένο γύρο κοτόπουλου, συνολικού βάρους 250 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά. Η επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων τους οποίους πραγματοποιούν τα σχετικά αρμόδια όργανα στην αγορά.

Κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση εμπορίου κρεάτων του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν 250 κιλά γύρου κοτόπουλου, λόγω παρουσίας σαλμονέλας.

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στα καταστήματα Εστίασης και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού δεν τίθεται απλώς θέμα κακής ποιότητας, αλλά άμεσος κίνδυνος για την υγεία ή ακόμα και για τη ζωή των καταναλωτών. Όπως τονίζουμε σε κάθε αφορμή, η υγεία και η ζωή των καταναλωτών τίθεται στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων για κάθε κατάστημα Εστίασης.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους