Κατασχεμένη(!) η υπερπολυτελής βίλα στην Εκάλη που έμενε ο Μ.Φουρθιώτης – Η τράπεζα τον άφηνε! (φώτο)

1 Μαΐου, 2021
ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ 3

Η υπερπολυτελής βίλα του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη, με τις δύο πισίνες, αποδείχθηκε πως ήταν κατασχεμένη από τράπεζα, παρόλα αυτά ο παρουσιαστής έμενε εκεί κανονικά χωρίς να τον ενοχλεί κανείς! 

Όπως αποκαλύπτει το Bankingnews το ακίνητο ανήκει στην Alpha Bank μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Το ακίνητο περιήλθε στην κατοχή της μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει η κρίση του κορωνοϊού και η κυβέρνηση επιβάλλει την απαγόρευση όλων των σχετικών «αναγκαστικών μέτρων».

Παρά το γεγονός ότι η Τράπεζα αποφεύγει να δώσει περισσότερα στοιχεία, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Φουρθιώτης στην πραγματικότητα έχει βρει τη μέθοδο να μένει στο ακίνητο χωρίς να πληρώνει ενοίκια στο νέο ιδιοκτήτη δηλαδή την Alpha Bank και επικαλείται συμφωνία με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του ακινήτου ο οποίος στην πραγματικότητα δεν ήταν ο ιδιοκτήτης

Τώρα πως ακριβώς γίνεται αυτό μένει να διευκρινιστεί καθώς όταν επικαλείσαι μια συμφωνία πρέπει να έχεις αποδείξεις όπως για παράδειγμα ένα έγκυρο συμφωνητικό κατατεθειμένο στην Εφορία, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται τη στιγμή που «βουίζει» ο τόπος για τις σχέσεις Φουρθιώτη με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς ακόμα και εντός του Μεγάρου Μαξίμου. 

Σήμερα το πρωί ο παρουσιαστής οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για 2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα. 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους