Κασσάνδρα: Επιχείρηση σκούπα για τις μόνιμες ομπρέλες στις παραλίες

23 Ιουλίου, 2020
Κασσάνδρα: Επιχείρηση σκούπα για τις μόνιμες ομπρέλες στις παραλίες
Επιχείρηση «σκούπα» θα πραγματοποιήσει ο δήμος Κασσάνδρας για την απομάκρυνση των μόνιμα τοποθετημένων ομπρελών στον αιγιαλό.

Οι μόνιμα τοποθετημένες ομπρέλες στον αιγιαλό που παραμένουν εκεί μέρα και νύχτα, με κλειδωμένες και τις καρέκλες τις περισσότερες φορές. Επιχείρηση «σκούπα» θα πραγματοποιήσει ο δήμος Κασσάνδρας για την απομάκρυνση των μόνιμα τοποθετημένων ομπρελών στον αιγιαλό. Σύμφωνα με τον δήμο της Κασσάνδρας, οι μόνιμα τοποθετημένες ομπρέλες στον αιγιαλό που παραμένουν εκεί μέρα και νύχτα, με κλειδωμένες και τις καρέκλες τις περισσότερες φορές. 

«Ένα φαινόμενο που επιβαρύνει αισθητικά τις ακτές του Δήμου και προκαλεί προβλήματα στους λουόμενους», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ήδη, μετά και το σχετικό έγγραφο με Αρ. Πρωτ. 59458/04-07-2020 που απέστειλε στο Δήμο η Κτηματική Υπηρεσία, τις επόμενες ημέρες , ο Δήμος Κασσάνδρας θα προβεί απροειδοποίητα σε απομακρύνσεις των ομπρελών που παραμένουν στον αιγιαλό και τη νύχτα, με κλειδωμένες ή όχι πάνω τους ξαπλώστρες και καρέκλες καθώς και τις βάσεις αυτών θεωρώντας τες εγκαταλειμμένα αντικείμενα (ρύπους) που ρυπαίνουν και αλλοιώνουν το χώρο της ακτής.  

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν τοποθετήσει τις παραπάνω κατασκευές να τις απομακρύνουν εντός πέντε ημερών από σήμερα. Ήδη, έχουν απομακρυνθεί αντίστοιχα αντικείμενα από τις ακτές «Αιγαιοπελαγίτικα» και Πολυχρόνου και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες περιοχές. 

Ρεπορτάζ: voria.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους