Κανονικά η στρατιωτική παρέλαση στις 25 Μαρτίου – Δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική

19 Φεβρουαρίου, 2021
parelasi

Σύμφωνα με πληροφορίες η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ δεν θα γίνει η μαθητική παρέλαση. 

Μπορεί οι «ειδικοί» να έχουν διαφορετική γνώμη, όμως  η παρέλαση θα γίνει και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση.

Στην παρέλαση θα υπάρχει μικρή συμμετοχή επισήμων, κάτι που ενδεχομένως -αν όχι πιθανότατα- σημαίνει πως δεν θα επιτραπεί στο ευρύ κοινό να την παρακολουθήσει.

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα πραγματοποιηθούν μαθητικές παρελάσεις, κάτι που επιβεβαιώνεται βέβαια και με τα περί «μικρής συμμετοχής».

Στη φετινή παρέλαση θα τιμηθούν και τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και έχουν προσκληθεί σημαντικές προσωπικότητες που οι χώρες διαδραμάτισαν ρόλο το 1821, όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, αλλά και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος απάντησε αρνητικά.

Μετά τη στρατιωτική παρέλαση, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής. Την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή στις 24 Μαρτίου, θα εγκαινιάσει την Εθνική Πινακοθήκη.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους