Και Πάρκινσον ο Τ.Μπάιντεν; Δεν μπορεί να βάλει ούτε το στιλό στην τσέπη του! (βίντεο)

Ιαν 28, 2021
mpainten1

Άλλο ένα ανησυχητικό βίντεο που αφορά την υγεία του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς εκτός από άνοια ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται πως πιθανόν αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα που μοιάζουν με τα πρώτα στάδια της νόσου Πάρκινσον.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε χθεσινή υπογραφή τεσσάρων προεδρικών διαταγμάτων σχετικά με τις φυλετικές διακρίσεις, όταν τελείωσε την πρώτη υπογραφή προσπάθησε να βάλει το στιλό στην τσέπη του όμως για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούσε, με το χέρι του να φαίνεται σαν αν έχει «κολλήσει» σε μία επαναλαμβανόμενη κίνηση.

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες πολλών δευτερολέπτων ο Μπάιντεν γελάει αμήχανα κι αρχίζει και μουρμουράει κάποια ασυνάρτητα λόγια προτού προσπαθήσει εκ νέου. Τελικά μετά από υπόδειξη του προσωπικού του έβαλε το στιλό στην τσέπη του παντελονιού του!

Το βίντεο έχει προκαλέσει ανησυχία σε εκατομμύρια Αμερικανούς που βλέπουν τον πρόεδρό τους να μην μπορεί πλέον να εκτελέσει απλές ενέργειες, με τις φήμες για την κακή πνευματική του κατάσταση να φουντώνουν.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους