Και η Μόνικα στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια από την ένταξη στην ΕΕ. Εδώ ο ιός δεν ΄΄κολλάει΄΄

29 Μαΐου, 2021
ΜΟΝΙΚΑ

Και η Μόνικα στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια από την ένταξη στην ΕΕ και… χαμός στο Twitter: «Ράγισαν τα κρύσταλλα»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τραγούδησε ζωντανά η Μόνικα συνοδεία πιάνου, σε μία εμφάνιση για την οποία ο κόσμος των social media είχε να πει πολλά καθώς σχολιάστηκαν τα πάντα (και τα περισσότερα όχι με μια θετική χροιά).

Από τα άρβυλα (!) που επέλεξε να φορέσει μέχρι το μίνι και κάτι τα φωνητικά έκαναν τον κόσμο να μιλά για… ραγισμένα κρύσταλλα!

Κορυφαίοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, με την… Μόνικα να αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό κομμάτι της.

Η Μόνικα επέλεξε το τραγούδι «ELLAS 21» σε μουσική δική της και σε στίχους του Σταύρου Ξενίδη.

 

Έτσι τα λίγο η «παγκοσμίου φήμης σοπράνο στην Ακρόπολη», λίγο τα φάλτσα που ήχησαν στο Ζάππειο και λίγο η πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού του Μιθριδάτη «Για να μην τα χρωστάω», το Twitter είχε το το κατάλληλο υλικό για να στήσει το δικό του διαδικτυακό πάρτι…

 

 

 

 

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους