Καφετέρια στις Σέρρες βρήκε τη λύση για το κάπνισμα στα μαγαζιά Εστίασης (ΒΙΝΤΕΟ)

20 Νοεμβρίου, 2019
Καφετέρια στις Σέρρες βρήκε τη λύση για το κάπνισμα στα μαγαζιά Εστίασης (ΒΙΝΤΕΟ)
Καφετέρια στο Ροδολίβος Σερρών, ανακάλυψε έναν νέο τρόπο για να καπνίζουν οι θαμώνες στο εσωτερικό του μαγαζιού, αλλά χωρίς να γεμίζουν με καπνό το κατάστημα!

Λίγο η αυστηρότητα με την οποία εισάγεται ο αντικαπνιστικός νόμος στην καθημερινότητα, λίγο η τάση του Έλληνα να κάνει χιούμορ με τα πάντα και σε ένα καφέ στο Ροδολίβος Σερρών, οι θαμώνες… ανακάλυψαν έναν νέο τρόπο να καπνίζουν στο εσωτερικό του μαγαζιού, αλλά χωρίς να γεμίζουν με καπνό το κατάστημα!

Εφαρμόζοντας μια νέα ελληνική πατέντα και φυσικά με δόσεις χιούμορ, οι ιδιοκτήτες του καφέ βρήκαν έναν ευρηματικό τρόπο για να καπνίζουν μέσα στον ζεστό χώρο, χωρίς όμως να τους επιβληθεί πρόστιμο. Φυσικά η κίνηση της καφετέριας αποτελεί τρολάρισμα, που αποσκοπεί στο να ασκήσει τη δική της κριτική απέναντι στην αυστηρή επιβολή του νόμου! Όπως και να ‘χει, το μαγαζί έγινε viral!

Δείτε το βίντεο και γελάστε ελεύθερα ΕΔΩ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους