Κ.Μητσοτάκης σε ανήλικα παιδιά: «Υπερδύναμη το εμβόλιο – Να εμβολιαστούμε όλοι αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα»

14 Ιουνίου, 2021
mitspai

Σε άλλο επίπεδο έχει πάει η επικοινωνιακή εκστρατεία της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς, καθώς σε πρόσφατη «συνέντευξη» που παρέθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε παιδιά υποστήριξε πως το εμβόλιο βοηθάει στο να αποκτήσουμε… μία «υπερδύναμη». 

Παραδεχόμενος σε άλλο σημείο της συνέντευξης πως η πιο δύσκολη απόφαση που πήρε μέχρι σήμερα ήταν να κλείσουν όλα λόγω κορωνοϊού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε απέναντι σε δύο μικρά παιδιά πως αν είχε κάποια υπερδύναμη αυτή τη στιγμή θα ήταν να σταματήσει η πανδημία και μάλιστα είπε πως αυτή την υπερδύναμη θα την αποκτήσουμε αν κάνουμε το εμβόλιο.

«Δεν την έχουμε,την αποκτήσαμε όλοι μαζί. Αλλά για την έχουμε όλοι αυτή την υπερδύναμη πρέπει να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο. Γιατί αν κάποιοι δεν το κάνουν, αν αρκετοί δεν το κάνουμε, έχουμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Δεν έλειψαν βέβαια και οι συμβουλές του πρωθυπουργού για τις μάσκες, παραινώντας τα παιδιά να…κρατήσουν κάποιες μάσκες γιατί «μπορεί να τις ξαναχρειαστούμε».

Ενώ σε άλλο σημείο της «συνέντευξης» ο Κ.Μητσοτάκης είπε πως όταν ήταν μικρός το όνειρο του δεν ήταν να γίνει πρωθυπουργός, αλλά πιλότος ή οδηγός τραίνου.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους