Το paskedi.gr Ιανουάριος 2020 – Ιανουάριος 2021

8 Ιανουαρίου, 2021
traffic-paskedi

Ο χρόνος που αφήσαμε πίσω ήταν πολύ δύσκολος για όλους. Γεμάτος εκπλήξεις αρνητικές, μεγάλα χτυπήματα για τον κλάδο της Εστίασης και πρωτόγνωρες καταστάσεις που μας έφεραν όλους στα όριά μας. Μέσα σε αυτή την κρίση, η ανάγκη για σωστή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, άρθρα με προσωπικές απόψεις με θάρρος που δεν κάνουν πίσω όταν πρέπει να αποκαλύψουν την ωμή αλήθεια αποτελούν σωσίβια λέμβο και μπορούν να αποδειχθούν ελπίδα μέσα σε έναν καθημερινό και ανελέητο βομβαρδισμό από fake news, απειλές και χάος ειδήσεων.

Αυτόν ακριβώς τον ρόλο συνέχισε να επιτελεί όλη η ομάδα του ΠΑΣΚΚΕΔΙ, σε μια προσπάθεια να σταθούμε ακόμα καλύτερα στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων του κοινού της Εστίασης και των καταναλωτών για ενημέρωση. Στόχος μας ήταν και παραμένει η άριστη και εξειδικευμένη ενημέρωση των ανθρώπων μας, αλλά και το να αποτελούμε καθημερινά τη φωνή του, μια φωνή που δεν φιμώνεται και στέκεται πάντα “ασπίδα” απέναντι σε όσα την απειλούν.

 Το ανανεωμένο paskedi.gr είναι το Νο1 portal ενημέρωσης για την Εστίαση χάρη σε εσάς! Ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και δηλώνουμε ακόμα πιο ισχυροί και αισιόδοξοι εν όψει της δύσκολης συνέχειας! 

Το περιεχόμενό μας για την περίοδο Ιανουάριος 2020 – Ιανουάριος 2021 συγκέντρωσε σχεδόν 1.100.000 επισκέψεις.

Τεράστιο ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε το πολύ ισχυρό community του ΠΑΣΚΚΕΔΙ στο Facebook.

Η αύξηση στα οργανικά αποτελέσματα σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο ήταν θεαματική.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους