Ήθελες ελεύθερη και νόμιμη μουσική;

19 Μαρτίου, 2018
Ήθελες ελεύθερη και νόμιμη μουσική;
Μουσική της επιλογής σου από 25.000 ελληνικά και ξένα κομμάτια. Ενημερώσου εδώ και άκουσε

Ενημερώσου εδώ

Με ετήσια συνδρομή μόνο 148€ έχεις:

… και Μουσική της επιλογής σου από 25.000 ελληνικά και ξένα κομμάτια

…. και Άδεια για Τηλεοπτική Προβολή Αγώνων και Ειδήσεων

… και δεν πληρώνεις ΑΕΠΙ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ-G.E.A. 

Δείγμα από Λαϊκά τραγούδια

Δείγμα από Ρεμπέτικα τραγούδια

Δείγμα από Παραδοσιακά τραγούδια

Δείγμα από Έντεχνα τραγούδια

Δείγμα από Dance

Δείγμα από Chillout

Δείγμα από Lounge

Δείγμα από Tech House

Δείγμα από Blues

Δείγμα από Jazz

Δείγμα από Country

Δείγμα από Christians music

Δείγμα από Hip Hop

Δείγμα από Latin

Εγγραφή Μέλους – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Καταθέσεις- Εμβάσματα

Αρ. Λογ/σμού ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 56 1108 2664 545

IBAN: GR55 0172 6110 0056 1108 2664 545

Κύριος Δικαιούχος Λογαριασμού ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ τα οποία θα επιλέξουν να εγγραφούν στη συνδρομητική υπηρεσία της Ελεύθερης Μουσικής θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα μας με τους ίδιους κωδικούς που θα έχουν επιλέξει για την είσοδό τους στην περιοχή των μελών.

Η χρήση της πλατφόρμας μας σας απαλλάσσει από την υποχρέωση να καταβάλετε εισφορές σε ΑΕΠΙ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-G.E.A. με 100% νόμιμο τρόπο. Δηλαδή, είναι απαλλαγμένα από πνευματικά ή συγγενικά δικαιώματα για τα οποία θα έπρεπε να πληρώσετε μεγάλα ποσά στους παραπάνω 3 οργανισμούς.

Το ΠΑΣΚΕΔΙ παρέχει σε όλους τους συνδρομητές του  ΔΩΡΕΑΝ Τεχνική υποστήριξη καθώς και ΔΩΡΕΑΝ Νομική υποστήριξη σε θέματα Πνευματικών (ΑΕΠΙ), (ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ) και Συγγενικών Δικαιωμάτων (G.E.A.).

Live Εκδηλώσεις

Το ΠΑΣΚΕΔΙ συνεργάζεται με καλλιτέχνες οι οποίοι δεν έχουν συμβληθεί με τους οργανισμούς αυτούς και ως εκ τούτου μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε χωρίς υποχρέωση πληρωμής δικαιωμάτων σε live εκδηλώσεις που διοργανώνετε.

Χρήση τηλεοράσεων

Με όποιον τρόπο κι αν αναμεταδίδετε τηλεοπτικά κανάλια στην επιχείρησή σας, είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε για τα δικαιώματα των ταινιών και της μουσικής. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε Youtube, επαγγελματικό OTE TV, επαγγελματικό Nova, ΕΡΤ ή απλά κανάλια της τηλεόρασης (ANT1, Star, Σκάϊ κ.α), είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε επιπλέον για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα.

Ο OTE TV και η Nova στα επαγγελματικά τους πακέτα δεν καλύπτουν τα δικαιώματα αναπαραγωγής σε δημόσιους χώρους. Ειδικά για την τηλεόραση, εκτός από την ΑΕΠΙ, την Αυτοδιαχείριση και τον GEA στην Ελλάδα, υπάρχουν και άλλοι οργανισμοί (όπως λ.χ. η Αθηνά και ο Διόνυσος) που εκπροσωπούν τους ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες, τους παραγωγούς, τους συγγραφείς και άλλους πολλούς, οι οποίοι όλοι δικαιούνται αμοιβές για τη δημόσια εκτέλεση των έργων τους!

Στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν Τηλεοράσεις ΜΟΝΟ για μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων, αθλητικών γεγονότων ή Ειδήσεων, το ΠΑΣΚΕΔΙ εκδίδει ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ & ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ κι έτσι θα σταματήσουν και οι χρηματικές απαιτήσεις των 3 Οργανισμών από την ύπαρξη τηλεόρασης στα καταστήματά.

Προσοχή όμως: Σας θυμίζουμε ότι μπορείτε να βλέπετε αθλητικά γεγονότα και ειδήσεις από οποιοδήποτε κανάλι έχετε στην επιχείρησή σας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων πρέπει να κλείνετε τον ήχο και να βάζετε την μουσική μας, ώστε να μην αναμεταδίδονται μουσικά έργα μαζί με τις διαφημίσεις και διεκδικούν χρήματα οι Οργανισμοί.

Δεξιώσεις Γάμων, κλπ

Επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ, συλλόγων κλπ, μπορούν με τη χρήση της πλατφόρμας μας, είτε live με καλλιτέχνες που συνεργάζεται το ΠΑΣΚΕΔΙ, και την ειδική άδεια Δημόσιας εκτέλεσης που θα τους παρέχει το ΠΑΣΚΕΔΙ, να απεγκλωβιστούν από τις υπέρογκες απαιτήσεις της ΑΕΠΙ και τον φόβο της Αστυνομίας.

Ραδιοφωνικοί σταθμοί

Ραδιοφωνικοί σταθμοί, που θα παίζουν το ρεπερτόριο μας, δεν θα πληρώνουν ΑΕΠΙ, GEA κλπ

Επικοινωνήστε με το ΠΑΣΚΕΔΙ για περισσότερες πληροφορίες. 2310 932420


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους