Η βραβευμένη διεθνώς Soundreef φέρνει την «επανάσταση» στη διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων – ΤΕΛΟΣ στα μονοπώλια!

3 Ιανουαρίου, 2019
Η βραβευμένη διεθνώς Soundreef φέρνει την «επανάσταση» στη διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων – ΤΕΛΟΣ στα μονοπώλια!
Βρετανικό Γενικό Προξενείο στο Μιλάνο: Η Soundreef κερδίζει το βραβείο «CREATIVE INDUSTRY AWARD»

Η βραβευμένη διεθνώς Soundreef φέρνει την «επανάσταση» στη διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων – ΤΕΛΟΣ στα μονοπώλια!

Βρετανικό Γενικό Προξενείο στο Μιλάνο: Η Soundreef κερδίζει το βραβείο «CREATIVE INDUSTRY AWARD»

Η Soundreef Ltd – Ο ανεξάρτητος διαχειριστικός φορέας που ελέγχεται από την Soundreef SpA με επικεφαλής τον Davide d’Atri ήταν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της 12ης έκδοσης του βραβείου Business-Boost Awards UK-Italy που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στο Palazzo Mezzanotte, Ιταλικό Χρηματιστήριο στο Μιλάνο.

Με την τελετή αυτή, που οργανώθηκε από το Βρετανικό Γενικό Προξενείο στο Μιλάνο και από το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (DIT), η βρετανική κυβέρνηση απέδωσε φόρο τιμής σε εκείνες τις εξαιρετικές ιταλικές επιχειρήσεις που επέλεξαν το Ηνωμένο Βασίλειο ως στρατηγική βάση για τη διεθνή ανάπτυξή τους και επίσης, γιόρτασε την επιτυχία των σημαντικών βρετανικών εταιρειών που έχουν εδραιωθεί στην ιταλική αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Soundreef S.p.A και ο Francesco Danieli, Διευθύνων Σύμβουλος της Soundreef Ltd, δέχτηκαν το βραβείο καινοτόμων εταιρειών, το οποίο απονεμήθηκε στην ιταλική-βρετανική εταιρία Soundreef, για την επανάσταση και την ψηφιοποίηση της διαχείρισης της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Η Soundreef διαχειρίζεται τα δικαιώματα περισσότερων από 31.000 καλλιτεχνών και εκδοτών μουσικής σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι ανέρχονται συνολικά σε 275.000 κομμάτια και πάνω από 250 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές.

«Η Αγγλία ήταν πάντα ένα δεύτερο σπίτι για εμάς και η χώρα αντιπροσωπεύει ένα πρωτοποριακό μοντέλο για τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούμαστε», δήλωσε ο Francesco Danieli, Διευθύνων Σύμβουλος της Soundreef Ltd. «Είμαστε περήφανοι για αυτό το βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει η αξία της τεχνολογικής καινοτομίας που εισήχθη σε μια αγορά η οποία, τουλάχιστον μέχρι το 2014, ουσιαστικά διαχειριζόταν ως μονοπώλιο την Ιταλία».

«Αν και η Soundreef γεννήθηκε στην Αγγλία, είχε πάντα μια ιταλική ψυχή», λέει ο Davide d’Atri, Διευθύνων Σύμβουλος της Soundreef S.p.A. «Η λήψη του Creative Industries Award είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Με τα χρόνια αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις, ιδίως στους πολιτικούς και ρυθμιστικούς τομείς. Τέλος, η αντιμονοπωλιακή οργάνωση, με την απόφασή της στις 26 Οκτωβρίου, αναγνώρισε την ύπαρξη κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης, η οποία με την πάροδο των ετών είχε βλάψει αναπόφευκτα την επιχείρησή μας. Τώρα το μόνο που έχει απομείνει είναι η οριστική απελευθέρωση της αγοράς και η ενθάρρυνση μιας οργανικής μεταρρύθμισης του τομέα, όπως πρότεινε ο βουλευτής του ιταλικού κοινοβουλίου Sergio Battelli».

«Επιπλέον, μετά την αναστολή των διαδικασιών που κινήθηκαν από το SIAE το 2014 κατά της Soundreef και επομένως την αναβολή της δικαστικής διαδικασίας στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στρεφόμαστε με βεβαιότητα προς το τέλος κάθε είδους αδικαιολόγητου και επιβλαβούς προστατευτισμού για τους δημιουργούς και οι εκδότες, συνεχίζει ο d’Atri και συμπληρώνει: «Τώρα, είναι η σειρά της κυβέρνησης να εκπληρώσει τις εκλογικές υποσχέσεις και να κανονίσει ολόκληρη αυτή την αγορά μέχρι το τέλος του έτους, θέτοντας τέλος στην κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης που διαπράττεται από την SIAE». 

ΠΗΓΗ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους