Η τεράστια αλυσίδα Coffee Lab συνεχίζει την επέλασή της με μουσική Soundreef σε κάθε κατάστημα!

24 Ιανουαρίου, 2019
Η τεράστια αλυσίδα Coffee Lab συνεχίζει την επέλασή της με μουσική Soundreef σε κάθε κατάστημα!
Η συνεργασία του ΠΑΣΚΚΕΔΙ με την διάσημη εταιρία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων, έδωσε τη δυνατότητα στα καταστήματα της Coffee Lab να αναπαράγουν το ρεπερτόριο της Soundreef

Η τεράστια αλυσίδα Coffee Lab συνεχίζει την επέλασή της με μουσική Soundreef σε κάθε κατάστημα!

Τα Coffee Lab ξεκίνησαν να σερβίρουν τον καφέ τους από την Χαλκίδα το 2009, ως το πρώτο και αυθεντικό coffee shop 3ης γενιάς, προσφέροντας ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin). Το πρώτο κατάστημα, πολύ γρήγορα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον και καθιερώθηκε ως το καθημερινό σημείο συνάντησης της περιοχής, κατακτώντας τις προτιμήσεις του κόσμου! Έκτοτε θεωρείται… αγαπημένη συνήθεια για μικρούς και μεγάλους!

Coffee Lab από τον ειδικό του καφέ!

Εμπνευστής και ιδιοκτήτης των Coffee Lab, δεν θα μπορούσε να μην είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τα μυστικά του καφέ! Ο Barista Champion 2008 – 2009, κ. Στέλιος Ρουμελιώτης, με εμπειρία άνω των 12 ετών στον χώρο του καφέ, και έχοντας παράλληλα διατελέσει υπεύθυνος εκπαίδευσης και στέλεχος παραγωγής σε μεγάλες εταιρείες του χώρου, είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτό το αυθεντικό street concept 3ου κύματος του καφέ (3rd wave coffee movement), προσφέροντας αυθεντική εμπειρία καφέ στους θαμώνες.

Ποιο είναι το 3ο κύμα καφέ;

Τα βασικά χαρακτηριστικά του 3ου κύματος του καφέ αποτελούν, τόσο η έμφαση στην προέλευση και στην ποιότητα της α’ ύλης, όσο και ο τρόπος προετοιμασίας και παρασκευής του ροφήματος. Ο έλεγχος της ποιότητας των κόκκων και η προσήλωση σε αυστηρές προδιαγραφές καθ’ όλη την διάρκεια των διαδικασιών της αλυσίδας «Farmer – Cupper – Roaster – Barista – Customer», αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας καφέ.

Η επιτυχία του πιλοτικού καταστήματος, σε συνδυασμό με τη νέα παγκόσμια τάση του 3ου κύματος του καφέ, οδήγησε τον κ. Ρουμελιώτη στην απόφαση για περαιτέρω ανάπτυξη! Έτσι, η Coffee Lab αποτελεί όχι μόνο το πρώτο concept στο street coffee 3ης γενιάς, αλλά και την ηγέτιδα αλυσίδα στον κλάδο, με περισσότερα από 65 καταστήματα εν λειτουργία σε Ελλάδα και Κύπρο και με μεγάλο αριθμό νέων καταστημάτων υπό κατασκευή!

Οργάνωση – Ποιότητα – Συνέπεια

Η μητρική εταιρεία διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις, όπου επεξεργάζονται και συσκευάζονται οι ποικιλίες καφέ, τις οποίες προμηθεύεται σε μορφή κόκκων, για να διανεμηθούν στα καταστήματα της αλυσίδας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εκπαίδευση των baristi, οι οποίοι αποτελούν τον σημαντικότερο κρίκο της αλυσίδας, και πραγματοποιείται σε ειδικό εκπαιδευτικό κέντρο, τόσο αναφορικά με το αρχικό στάδιο, όσο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε το προσωπικό όλων των καταστημάτων να προσφέρει άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης στους καταναλωτές. Την κύρια ευθύνη και εποπτεία των προγραμμάτων εκπαίδευσης, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου, ως Barista Trainer, κ. Στ. Ρουμελιώτης.

Με αυτό τον τρόπο διατηρείται ψηλά ο πήχης ποιότητας και αναλλοίωτη η συνταγή της επιτυχημένης πορείας που διαγράφει από την έναρξή της η αλυσίδα καφέ Coffee Lab!

Εμπιστοσύνη στη Νομιμότητα της Soundreef

Καμία επιτυχημένη πορεία, ωστόσο, δεν γίνεται χωρίς τους κατάλληλους συνεργάτες. Η κορυφαία πανελλαδική αλυσίδα καφέ Coffee Lab έλυσε το πρόβλημα με τις άδειες εκτέλεσης μουσικής στα καταστήματά της επιλέγοντας το ρεπερτόριο της Soundreef!

Η συνεργασία του ΠΑΣΚΕΔΙ με την διάσημη εταιρία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων, έδωσε τη δυνατότητα στα καταστήματα της Coffee Lab να αναπαράγουν το ρεπερτόριο της Soundreef απαλλαγμένα ΤΕΛΕΙΩΣ από δεσμεύσεις σε ΕΥΕΔ, Αυτοδιαχείριση, GEA και λοιπούς οργανισμούς. Χωρίς φόβο για ελέγχους, απειλές για πρόστιμα, με Νόμιμο και Εγκεκριμένο τρόπο, η αλυσίδα Coffee Lab έλυσε το πρόβλημά της! Εσύ θα περιμένεις μέχρι το επόμενο πρόστιμο; 

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους