Η Soundreef προσφέρει σε κάθε κατάστημα εστίασης τη μουσική που χρειάζεται!

3 Ιανουαρίου, 2019
Η Soundreef προσφέρει σε κάθε κατάστημα εστίασης τη μουσική που χρειάζεται!
Για να εμφανίζεστε διαφορετικοί από τους ανταγωνιστές σας, θα πρέπει να ΕΙΣΤΕ διαφορετικοί από αυτούς! Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να δώσετε προσωπικότητα στο κατάστημά σας

Η Soundreef προσφέρει σε κάθε κατάστημα εστίασης τη μουσική που χρειάζεται!

Πώς η μουσική μπορεί να δώσει προσωπικότητα στο κατάστημά σας 

Για να εμφανίζεστε διαφορετικοί από τους ανταγωνιστές σας, θα πρέπει να ΕΙΣΤΕ διαφορετικοί από αυτούς! Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να δώσετε προσωπικότητα στο κατάστημά σας, να του δώσετε ένα δικό σας ύφος που κάνει τη διαφορά από τους άλλους.

Φυσικά, ο σχεδιασμός και το design του καταστήματός σας είναι απαραίτητος. Αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που ο επισκέπτης θα προσέξει όταν μπαίνει στο κατάστημά σας, ξεκινώντας από τη διακόσμηση, τα χρώματα, μέχρι και τα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Αν όμως όλα αυτά είναι τέλεια διαμορφωμένα, πάλι κάτι λείπει: τι μουσική θα ακούνε οι πελάτες σας; Η μουσική που παίζετε θα κατευθύνει άμεσα την αντίληψη που έχουν οι πελάτες σας για το κατάστημά σας. Όταν επιλέγετε τη μουσική που ταιριάζει με το ύφος του μαγαζιού σας, πρέπει να φανταστείτε πώς θέλετε οι πελάτες σας να σκεφτούν το κατάστημά σας. Θέλετε να είναι αντιληπτό ως ένα κομψό και διακριτικό κατάστημα; Επιλέξτε τζαζ τραγούδια. Προτιμάτε να θεωρείστε ένα νέο και μοντέρνο εμπορικό σήμα; Καλύτερα να πάτε για ηλεκτρονικά κομμάτια.

Τα είδη μουσικής και τα στυλ έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν μια προσωπικότητα για το κατάστημά σας και να αντικατοπτρίσουν μια ιδανική εικόνα στο μυαλό των πελατών σας, κάνοντάς τους να αισθάνονται άνετα ή… όχι.

Η Soundreef κάνει ακριβώς αυτό: προσφέρει διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής στο webradio της, ταξινομημένες ανάλογα με τις διαθέσεις, τα είδη και τις δραστηριότητες ενός καταστήματος.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους