Η αλυσίδα gaming InSpot «ακούει» πλέον Soundreef

5 Απριλίου, 2019
Η αλυσίδα gaming InSpot «ακούει» πλέον Soundreef
Η μία μετά την άλλη, όλες οι μεγάλες αλυσίδες «ψηφίζουν» Soundreef για τη μουσική που προσφέρουν στους θαμώνες των καταστημάτων τους! Πλέον και η αλυσίδα InSpot «ακούει» μόνο Soundreef

Η αλυσίδα gaming InSpot «ακούει» πλέον Soundreef

Η μία μετά την άλλη, όλες οι μεγάλες αλυσίδες «ψηφίζουν» Soundreef για τη μουσική που προσφέρουν στους θαμώνες των καταστημάτων τους! Πλέον και η αλυσίδα InSpot «ακούει» μόνο Soundreef ακολουθώντας τον δρόμο που πρώτος χάραξε ο ΠΑΣΚΕΔΙ, ως αποκλειστικός συνεργάτης για την ελληνική Εστίαση της βρετανικής εταιρίας διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Ολοκληρωμένη εμπειρία internet και καφέ

Στα καταστήματα «inSpot» οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming και περιήγησης στο ίντερνετ, μέσα από ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας.

Παράλληλα, οι θαμώνες μπορούν να δοκιμάσουν μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και νόστιμων snacks και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας, χρησιμοποιώντας το Internet, παρακολουθώντας αθλητικούς αγώνες ή απλώς απολαμβάνοντας την παρέα των φίλων τους.

Inspot: ταχεία ανάπτυξη και υψηλοί στόχοι!

Το πρώτο κατάστημα «inSpot the internet place», εγκαινιάστηκε το 1999 στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Ροτόντας. Ήταν ένα κατάστημα με αρχική υποδομή 100 ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα μέγεθος τεράστιο για την εποχή.

Εξαρχής, στόχος της ιδρυτικής ομάδας ήταν το κατάστημα της Ροτόντας να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς και συνάντησης των φίλων του online gaming και του internet. Ο στόχος αυτός επετεύχθη στο έπακρο και η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ως αποτέλεσμα, δύο ακόμη καταστήματα «inSpot the internet place» ανοίγουν την επόμενη διετία στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα!

Από το σημείο αυτό κι έπειτα η «inSpot the internet place» εξελίσσεται ραγδαία σε μία μεγάλη αλυσίδα και παρουσιάζει το πρώτο εταιρικό site στο Internet. Ταυτόχρονα, η εμπειρία της εταιρίας στο χώρο των internet cafe παγιώνεται σε τέτοιο βαθμό, ώστε την καθιστά ικανή να θέσει στιβαρές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Από τα κορυφαία FRANCHISE στην Ελλάδα

Το 2003 ιδρύεται η Ανώνυμη Εταιρία «inSpot» , προκειμένου να προχωρήσει στο στρατηγικό σχεδιασμό και την υποστήριξη ανάπτυξης της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας internet cafe με το σύστημα Franchising. Ένα χρόνο μετά, με έτοιμη την κατάλληλη και πιο πρωτοποριακή υποδομή, πραγματοποιείται η εξάπλωση της «inSpot the Internet place» σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα το «inSpot the Internet place» είναι πλέον η μεγαλύτερη αλυσίδα internet place στην Ελλάδα με καταστήματα από την Ορεστιάδα έως την Κύπρο, μετρώντας 90 καταστήματα, 600.000 μέλη σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και… πάνω από 15.000 άτομα επισκέπτες καθημερινά.

Η συνεργασία με τη Soundreef είναι ακόμα μία στρατηγική απόφαση της εταιρίας που αποσκοπεί στο απογειώσει ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες, βελτιώνοντας την απόδοση όλων των υποκαταστημάτων της. Μέσα από το μεγάλο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με πάνω από 275.000 τραγούδια και 41 web radio, με εύκολη πρόσβαση και διαχείριση με ατομικούς κωδικούς για το κάθε υποκατάστημα, η συνεργασία με τη Soundreef προσφέρει την ιδανική μουσική, απαλλάσσοντας πλήρως από υποχρεώσεις προς όλους τους υπόλοιπους Οργανισμούς!

Αν έχετε κι εσείς το δικό σας κατάστημα Εστίασης και επιθυμείτε εξαιρετική μουσική χωρίς καμία υποχρέωση σε ΕΥΕΔ, GEA και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, επικοινωνήστε σήμερα με τον ΠΑΣΚΕΔΙ!   


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους