Η αλυσίδα Bits and Bytes «ακούει» πλέον Soundreef!

24 Μαρτίου, 2019
Η αλυσίδα Bits and Bytes «ακούει» πλέον Soundreef!
Η κορυφαία αλυσίδα με 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, Bits and Bytes Internet Gaming stations είναι η νέα μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων που επιλέγει τη μουσική της Soundreef!

Η αλυσίδα Bits and Bytes «ακούει» πλέον Soundreef!

Η κορυφαία αλυσίδα με 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, Bits and Bytes Internet Gaming stations είναι η νέα μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων που επιλέγει τη μουσική της Soundreef!

Με τη νέα αυτή συνεργασία, ακόμα μία μεγάλη εταιρία στην Ελλάδα που λειτουργεί ως αλυσίδα, δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον βρετανικό κολοσσό πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής, προτρέποντας όλα τα υποκαταστήματα που ανήκουν στην αλυσίδα της να εντάξει στο καθημερινό τους πρόγραμμα, το πλούσιο ρεπερτόριο της Soundreef.

Η συνεργασία Bits and Bytes με τη Soundreef επιβεβαιώνει με ακόμα έναν τρόπο την πρωτοποριακή επιλογή του ΠΑΣΚΕΔΙ να συστήσει πρώτος στο ελληνικό κοινό την κορυφαία εταιρία πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής για καταστήματα, μέσα από την αποκλειστική συνεργασία που διατηρεί μαζί της για όλο τον κλάδο της εστίασης στην Ελλάδα.   

Ποια είναι η Bits and Bytes

Η εταιρία Bits and Byts αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα που έχει ως αντικείμενο πρωτότυπες υπηρεσίες παροχής διαδικτύου και οn line gaming.

Από το έτος ίδρυσής της το 1999 έως σήμερα η εταιρεία ακολουθεί μια ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες καταστημάτων Internet – Gaming stations σε όλη την Ελλάδα δυναμικότητας πάνω από 3.000 Η/Υ κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου. Η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξή της βασίζεται στην υψηλή τεχνογνωσία, στην τεχνολογική υποδομή και στην εξειδίκευση των στελεχών της.

Με την ψυχαγωγία να μπαίνει στο χώρο της τεχνολογίας, συγκεκριμένα των video παιχνιδιών στο σύγχρονο κλάδο των υπολογιστών, τα Bits and Bytes έκαναν το πρώτο βήμα στον ξεχωριστό κόσμο του cyber-gaming. Μέσα σε δέκα χρόνια έχουμε αναπτυχθεί και εξελιχθεί στους κύριους παρόχους cyber-gaming και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, πράγμα που αποδεικνύεται από την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που έχουν σε εμάς οι πελάτες μας.

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους