Η Πρόεδρος του ΠΑΣΚΚΕΔΙ, Νίκη Κωνσταντίνου μίλησε στο enjoynews.gr για το πως βλέπει το άνοιγμα της εστίασης.

4 Μαΐου, 2021
ΕΣΤΙΑΣΗ2

Ν.Κωσταντίνου πρόεδρος ΠΑΣΚΕΔΙ : «Ο καφές της αγανάκτησης» δεν είναι αρκετός πρέπει να στηριχτούν οι επιχειρήσεις

Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ), κα Νίκη Κωνσταντίνου μίλησε στο enjoynews.gr για το πως βλέπει το άνοιγμα της εστίασης.

Η εστίαση άνοιξε και είναι πολύ θετικό όμως περιμένουμε να δούμε στήριξη στις επιχειρήσεις του κλάδου μας.

Οι άνθρωποι του χώρου άνοιξαν τα μαγαζιά τους γιατί μετά από τόσους μήνες έπρεπε να πάνε φαγητό στο σπίτι τους.Οι επιχειρήσεις χρωστάνε διότι δεν σταμάτησαν να τρέχουν οι υποχρεώσεις τους και στο δημόσιο και σε ιδιώτες.

Δυστυχώς δεν σταμάτησαν να τρέχουν τα χρέη αυτούς τους μήνες που ήταν κλειστές.Μην ξεχνάμε ότι τα επαγγελματικά τιμολόγια δεν έχουν καμμία σχέση με τα οικιακά 300-500€ είναι τα πάγια στο νερό και της ΔΕΗ φθάνει και 1000€ μόνον για πάγιο.Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει οπωσδήποτε να υποστηριχτούν .

Η χρηματοδότηση μέσω του  ΕΣΠΑ θα αγγίξει μόνον το ένα τρίτο των επιχειρήσεων.Είναι πολυ σημαντικό να στηριχτούν όλες οι επιχειρήσεις για να συνεχίσουν να υπάρχουν 

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ



ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους