Η νέα «κανονικότητα»: Εισιτήρια για συναυλία δίνονται 18 δολάρια σε εμβολιασμένους & 1.000 στους ανεμβολίαστους!

1 Ιουνίου, 2021
28synaulia_mousiki-1280x720

Τα πιστοποιητικά COVID, που μπήκαν στη ζωή μας, φαίνεται πως καθιερώνουν μια κοινωνία δύο επιπέδων, καθώς πλέον οι εμβολιασμένοι θα απολαμβάνουν τα πλήρη δικαιώματά τους και άλλα προνόμια, και οι μη θα… τιμωρούνται σοβαρά.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήρθε από τη Φλόριντα, όπου ένας διοργανωτής συναυλιών για ένα ροκ σόου φέτος το καλοκαίρι στο Tampa Bay χρεώνει 18 δολάρια ανά εισιτήριο για τους εμβολιασμένους και 999,99 $ για όσους δεν  έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με την εταιρεία WFTS της Tampa ABC

“Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για την ΕΚΠΤΩΣΗ, θα πρέπει να προσκομίσετε ένα πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση και την κάρτα εγγραφής εμβολιασμού PHYSICAL COVID-19. Θα χρειαστεί να έχετε τη δεύτερη δόση Pfizer ή Moderna, ή την μονή Johnson και Johnson COVID-19 πριν από τις 6 Ιουνίου”.

“Εάν δεν ενδιαφέρεστε για την έκπτωση, τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα με κατ ‘αποκοπή τιμή 999,99 $”, συνέχισε ο Williams.

Η συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από τρια ροκ συγκροτήματα: Teenage Bottlerocket, MakeWar και Rutterkin.

“Όλοι είμαστε εμβολιασμένοι. Ενθαρρύνουμε όλους να εμβολιαστούν, ώστε να μπορούμε να σας δούμε”, δήλωσε ο Ray Carlisle, τραγουδιστής από το Teenage Bottlerocket, στο WFTS.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους