Και αρνήθηκε επειδή δεν την πλήρωσαν έστω και μία συμβολική αμοιβή. Ενώ άλλοι, συνάδελφοί της, πήγαν. Χωρίς να πληρωθούν να υποθέσουμε.

Και έχει δίκιο η Μαντώ που δεν πήγε, υπάρχει άλλωστε και σχετική απόφαση από το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών.

«Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμετοχή μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συναδέλφους», έγραψε η Μαντώ.

«Όχι λοιπόν,δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα 80’s 90’s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν. Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπόν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση…
Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή».

Θυμάστε τι είχε ανακοινώσει το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών«Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν ενεργά την πρωτοβουλία μας, υπογράφοντας το κάλεσμα μας ώστε να πάψει να υπάρχει πλέον ζωντανή μουσική στην Ελληνική τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο (είτε πρόκειται για ζωντανές εκπομπές, είτε για δημιουργία περιεχομένου, streaming κτλ) χωρίς να εξασφαλίζεται ότι αμείβονται ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν».

Η ΕΡΤ πάντως πληρώνει, δεν ξέρουμε τα άλλα κανάλια τι κάνουν.

ΠΗΓΗ