Η Λαπωνία και ο Άγιος Βασίλης φέτος παίρνουν… ρεπό

4 Δεκεμβρίου, 2020
laponia-agios-basilis
Η TUI επιβεβαίωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν ταξίδια στον Άγιο Βασίλη φέτος.

Το ταξίδι στη Λαπωνία και τον Άγιο Βασίλη είναι μια πραγματικά μαγική και αξέχαστη εμπειρία για όποια οικογένεια έχει καταφέρει να τη ζήσει. Γι’ αυτό και η αγγλογερμανική εταιρεία ταξιδιών και τουρισμού TUI προσπάθησε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να εγγυηθεί ότι θα κρατήσει ζωντανή τη μαγική αυτή ατμόσφαιρα, για μικρούς και μεγάλους.

Δυστυχώς, όμως, οι εξελίξεις της νέας πανδημίας που αλλάζουν συνεχώς το ταξιδιωτικό περιβάλλον και το τεστ Covid-19 που σύντομα θα είναι υποχρεωτικό στη Φινλανδία, οδήγησε την εταιρία στην απόφαση ότι δεν θα μπορεί να διώξει την αβεβαιότητα για τις οικογένειες και να αναγκαστεί να μην πραγματοποιήσει ταξίδια στη χώρα του Άγιου Βασίλη φέτος.

Νούμερο 1 προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των ταξιδιωτών και των εργαζομένων, κάτι που φανερώνει και αυτή η απόφαση, ενώ στην παρούσα φάση όσοι επηρεάζονται από αυτή την εξέλιξη, θα συζητήσουν με την εταιρία τις επιλογές τους, στις οποίες περιλαμβάνεται και η ευκαιρία ταξιδιού το επόμενο έτος. Όσοι φυσικά δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, μπορούν να λάβουν πίστωση για ένα επόμενο ταξίδι ή να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους