Η κυβέρνηση ζήτησε να «παρεμβαίνει» στα κινητά μας! – Ειρωνεύτηκε τους εστιάτορες ο Α.Γεωργιάδης

Φεβ 2, 2021
sms-13033

Σε μία κυνική ανακοίνωση προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί. 

Ο υπουργός δήλωσε πως η κυβέρνηση ήθελε να μπει «κόφτης» στα SMS, όμως οι εταιρείες ήταν αυτές που είπαν το «όχι».

Συγκεκριμένα οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας το αρνήθηκαν αφού είναι υποχρεωμένες να προστατεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα θα υπήρχε κίνδυνος για αγωγές από τους χρήστες.

Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί τα αυξημένα κρούσματα και τις μεταλλάξεις για να επιβάλλει ακόμη πιο αυστηρά μέτρα.

Ειρωνείες προς τους εστιάτορες

Καλούμενος να σχολιάσει την κίνηση φορέων του κλάδου από μερικές περιοχές της χώρας, οι οποίοι σκέφτηκαν να παραδώσουν τα κλειδιά των εστιατορίων τους στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν δίστασε να τους ειρωνευτεί.

«Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης την αγοράζω. Γιατί όταν ακούω έναν άνθρωπο σήμερα, ότι έχει ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο δεν πληρώνει ενοίκιο, δεν πληρώνει εργαζομένους, παίρνει επιστρεπτέα προκαταβολή και το κράτος του πληρώνει τα πάγια έξοδα, θεωρεί ότι είναι αδικημένος σε αυτή τη χώρα. Ο κακός συνδικαλισμός την ώρα της συμπεριφοράς δεν μου αρέσει» απάντησε ο Γεωργιάδης.

Δείτε όσα είπε: 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους