Γκερέκου: “Νέα εποχή για τον ΕΟΤ” – Ελπίζουμε ΜΑΖΙ με την Εστίαση

Σεπτέμβριος 8, 2019
Γκερέκου: "Νέα εποχή για τον ΕΟΤ" - Ελπίζουμε ΜΑΖΙ με την Εστίαση
Σε νέα εποχή μπαίνει ο ΕΟΤ, όπως διαβεβαιώνει η νέα πρόεδρος Αντζελα Γκερέκου. ΕΟΤ και Εστίαση ελπίζουμε επιτέλους να γίνουν ένα "σώμα".

Σε νέα εποχή μπαίνει ο ΕΟΤ, όπως διαβεβαιώνει η νέα πρόεδρος Αντζελα Γκερέκου. Η προβολή του ελληνικού τουρισμού με βάση τη χάραξη της πολιτικής του υπουργείου και ενιαία ατζέντα με εξειδίκευση ανά Περιφέρεια και θεματική είναι ο στόχος του EOT, σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρόεδρος του Οργανισμού Αντζελα Γκερέκου.

«Επιδιώκουμε την προώθηση της βιωσιμότητας στον τουριστικό τομέα, με βάση τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, καθώς πλέον οι βιώσιμες τουριστικές μονάδες και η βιωσιμότητα στη λειτουργία του τουρισμού συνολικά αποτελεί ζητούμενο και στον τουρισμό διεθνώς», σημείωσε η Γκερέκου και πρόσθεσε: «Αναδεικνύουμε τις πρακτικές που οδηγούν σε μια τουριστική ανταγωνιστική πρόταση διεθνώς, με σεβασμό στο περιβάλλον που είναι, εξάλλου, και το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας».

Αναφερόμενη στα γραφεία EOT εξωτερικού, είπε ότι αποτελεί επιδίωξη η αναβάθμισή τους, ως κέντρα προβολής της χώρας μας τόνισε:

«Είμαστε ανοιχτοί και επιδιώκουμε σταθερό διάλογο με τους επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού για αποτελεσματικότερη προβολή της Ελλάδας. Η χώρα χρειάζεται βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη προς το συμφέρον της οικονομίας και της κοινωνίας και αυτή είναι η μόνη μας προτεραιότητα για οικονομική και περιβαλλοντική ευημερία.

Επεσήμανε επίσης, ότι ο EOT στο θέμα της προβολής θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των νέων και των start ups του τουρισμού, καθώς αφουγκράζεται το πνεύμα της εποχής όπου η τεχνολογία προσφέρει πολλά και χρήσιμα εργαλεία για την προώθηση των τουριστικών προϊόντων.

Εστίαση και ΕΟΤ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΜΑΖΙ

Με ανυπομονησία αναμένουμε τις νέες θέσεις του νέου προεδρείου του ΕΟΤ για την Εστίαση στον ελληνικό τουρισμό. Είναι περιττό να αναφέρουμε για πολλοστή φορά ότι πρέπει επιτέλους η Εστίαση να συμπεριληφθεί στον ΕΟΤ. Ή μήπως μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι η Εστίαση, δηλαδή τα εστιατόρια, οι ταβέρνες και τα καφέ ή τα μπαρ δεν είναι ο πυρήνας της “βαριάς βιομηχανίας” του τόπου μας, δηλαδή του ελληνικού τουρισμού;

Μέσα στα χρόνια της κρίσης, η ελληνική εστίαση κράτησε όρθια την ελληνική οικονομία. Και συνεχίζει να τη στηρίζει κόντρα σε αντίξοες συνθήκες, συνεχείς εξαντλητικούς ελέγχους και δυσφήμιση που δέχεται ακόμα και από τα ίδια τα όργανα του κράτους. Αναμένουμε την κα Γκερέκου προσωπικά, καθώς και το υπόλοιπο συμβούλιο του ΕΟΤ, να χαράξει και να εφαρμόσει μια νέα πολιτική για την εστίαση, με φόντο την ευμάρεια όλης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, στο πλαίσιο μιας σύγχρονης, συστρατευμένης προσπάθειας με παγκόσμιες προοπτικές.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους