Ο Γραμματέας του ΠΑΣΚΕΔΙ, Ηλίας Καλιώρας στον STATUS 94,2 για τον αντικαπνιστικό νόμο

15 Νοεμβρίου, 2019
Ο Γραμματέας του ΠΑΣΚΕΔΙ, Ηλίας Καλιώρας στον STATUS 94,2 για τον αντικαπνιστικό νόμο
Ο Γραμματέας του Πανελλήνιου Σωματείου, Ηλίας Καλιώρας, βρέθηκε σήμερα στον STATUS 94,2 όπου ανέλυσε όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Ο Γραμματέας του Πανελλήνιου Σωματείου, Ηλίας Καλιώρας, βρέθηκε σήμερα στον STATUS 94,2 όπου ανέλυσε όλα τα δεδομένα και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Όπως τόνισε ο κ. Καλιώρας οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν ταιριάζουν με την κουλτούρα διασκέδασης των Ελλήνων και ότι θα διεκδικήσουν την δυνατότητα να επιτρέπεται το κάπνισμα στα καταστήματα εστίασης, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τους καπνιστές. Επισήμανε, επίσης, τον κίνδυνο να οδηγηθούν σε κλείσιμο πολλά καταστήματα εστίασης που βλέπουν ήδη τους τζίρους τους να μειώνονται δραματικά.

Αυτοί είναι και οι λόγοι της ομαδικής προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας από το Πανελλήνιο Σωματείο καταστημάτων Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης.

Περισσότερα για την προσφυγή: https://www.paskedi.gr/panellinio-kalesma-omadiki-prosfygi-sto-ste-antikapnistikos-nomos

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους