Γιορτή για τα παιδιά στον Αγ. Δημήτριο Αστόριας από το «Hellenic Women’s Alliance»

Δεκέμβριος 9, 2020
markou-dentro_19_396122_type13265

Η γιορτή έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής και θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της κοινότητας Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια.

«Σκεφτήκαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση με σκοπό να μαζέψουμε κάποια δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη ή πάσχουν από ασθένειες, μαθησιακές δυσκολίες και να τους δώσουμε χαρά εν όψει των γιορτών» είπε στον «Ε.Κ.» η δικηγόρος και πρόεδρος του «Hellenic Women’s Alliance» Μαρία Μάρκου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν μέλη της κοινότητας για τη σημασία της βοήθειας στα παιδιά, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμούς και οι γυναίκες της οργάνωσης.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Αρχιεπισκοπή που αμέσως μόλις ζήτησα τη συνδρομή της προσφέρθηκε να μας παραχωρήσει αυτό τον χώρο, καθώς και την Στέλλα Κοκόλη που είναι αρωγός σε ό,τι σκέφτομαι για την κοινότητα» επεσήμανε η κ. Μάρκου.

Το Αστυνομικό Τμήμα 114 θα επιληφθεί για την προστασία της εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του Αγίου Δημητρίου ενώ θα ακολουθήσει και μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα Fantasia Music με τους μουσικούς Μάικ Στουπάκη και Γιώργο Λουλουδάκη.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς είναι η παρουσία Αγιου Βασίλη, καθώς και η λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα. Ενα από αυτά είναι και ο πίνακας Λεροπόταμος της Αργυρούς Αγγελαράκη.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους