Γίνε ο επόμενος εκπρόσωπος του ΠΑΣΚΕΔΙ: ένωσε το κατάστημά σου με το μεγαλύτερο δίκτυο Εστίασης στην Ελλάδα!

14 Ιουνίου, 2019
Γίνε ο επόμενος εκπρόσωπος του ΠΑΣΚΕΔΙ: ένωσε το κατάστημά σου με το μεγαλύτερο δίκτυο Εστίασης στην Ελλάδα!
Στην προσπάθειά μας αυτή, σε θέλουμε μαζί μας! Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου για «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΚΕΔΙ» στην περιοχή σου και βοήθησε τις επιχειρήσεις εστίασης

Γίνε ο επόμενος εκπρόσωπος του ΠΑΣΚΕΔΙ: ένωσε το κατάστημά σου με το μεγαλύτερο δίκτυο Εστίασης στην Ελλάδα!

Το ΠΑ.Σ.Κ.K.Ε.ΔΙ. (Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων & Καταναλωτών Εστίασης & Διασκέδασης, μετράει πλέον 15 χρόνια λειτουργίας. Σε όλο αυτό το διάστημα από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στο πλευρό των επαγγελματιών που ασχολούνται με την εστίαση και διασκέδαση, προσφέρoντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου.

Υπηρετώντας με συνέπεια και αφοσίωση αυτό το σκοπό, έχουμε φτάσει σήμερα να αριθμούμε πάνω από 40.000 μέλη, σε πανελλήνιο επίπεδο, με τον αριθμό αυτό να είναι ολοένα αυξανόμενος. 

Καθημερινός αγώνας για τον κλάδο της Εστίασης

Είναι γεγονός ότι, υπό τις οικονομικές συνθήκες που βιώνει σήμερα η χώρα, ο κλάδος μας έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να διανύει περίοδο μεγάλης ανασφάλειας και αβεβαιό­τη­­τας για το μέλλον του. Η μόνη διέξοδος είναι να υπάρξει ένα συλλογικό όργανο που να παρέχει εγγυήσεις και να προασπίζει τα συμφέροντα των χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου, με τρόπο αξιόπιστο και αποτελεσματικό.

Στόχος του ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ. είναι και παραμένει, η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των με­λών του, γ­ια τις τρέχουσες εξελίξεις που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και η άμεση αντίδραση σε κάθε τι που έρχεται σε αντίθεση με τα συμ­φέροντά του, μέσω δυναμικών παραστάσεων, στοχευμένων δρά­σεων και ενεργειών. Ας ξεφύγουμε εντελώς από το μαύρο παρελθόν! Η Εστίαση δε χρειάζεται ακριβοπληρωμένους συνδικαλιστές στο ΄΄σβέρκο΄΄ της. Πάρε τα ηνία του τόπου σου. Γίνε φίλος με τον γείτονά σου. Δεν είναι αυτός ο εχθρός σου, όπως κάποιοι σε έκαναν να πιστεύεις. Μην τον ζηλεύεις αν έχει περισσότερο κόσμο στο μαγαζί του, μα κοίτα να μάθεις τι καλύτερο κάνει από σένα, να το κάνεις κι εσύ. Πες του καλημέρα και χαμογέλασέ του. Κάνε τον να νοιώσει πολύτιμος. Θα αλλάξουν τα πάντα. Θα γνωρίσεις συναδέλφους σε κάθε άκρο της Ελλάδας, θα μαθαίνεις on line, εσύ ο καταστηματάρχης των Χανίων, τι συμβαίνει στην πόλη της Ορεστιάδας τώρα, από τον εκεί εκπρόσωπο. Σκέψου πόσο θα αυξάνεται το πελατολόγιό σου, μέρα με τη μέρα. Πόσοι περισσότεροι θα συζητούν και θα γνωρίζουν για σένα σ΄όλη την Ελλάδα. Δεν είναι απίθανο;

Γίνε ο νέος μας εκπρόσωπος

Στην προσπάθεια αυτή, σε θέλουμε μαζί μας, αν πληροίς φυσικά τις προϋποθέσεις (δες παρακάτω)! Δήλωσε τώρα συμμετοχή για «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΚΕΔΙ» στην περιοχή σου και βοήθησε το κατάστημά σου, τους συναδέλφους σου και τον ίδιο τον κλάδο της Εστίασης να ανέβει επαγγελματικό επίπεδο. Ο σεβασμός του κλάδου, από τον Κρατικό μηχανισμό, είναι στο χέρι σου. Ως πότε θα καταδέχεσαι να σε δουλεύουν εν γνώσει σου. Πάντα να σκέφτεσαι πως ένα (1) σπιρτόξυλο σπάει εύκολα, δέκα (10) όμως όχι!

Με το που εγκριθεί η συμμετοχή σου, λαμβάνεις αμέσως έντυπο υλικό από το ΠΑΣΚΕΔΙ, φροντίζοντας το συντομότερο δυνατόν να σε επισκεφθούμε και να γνωριστούμε. Με ειδικό Υπόμνημα το ΠΑΣΚΕΔΙ, θα γνωστοποιήσει την ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ σου, σε όλους τους τοπικούς φορείς και ΜΜΕ, ενώ θα μπορείς να αναρτήσεις και ΕΙΔΙΚΟ αυτοκόλλητο στην είσοδο της επιχείρησης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.paskedi.gr (με ημερήσια επισκεψιμότητα 5.000 μοναδικών χρηστών), στην ειδική σελίδα «Εκπρόσωποι ΠΑΣΚΚΕΔΙ», που θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες, θα παρουσιάζεται  εντελώς δωρεάν ο κάθε μας εκπρόσωπος και η επιχείρησή του με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στις επιχειρήσεις των εκπροσώπων μας, θα διοργανώνονται εκδηλώσεις του ΠΑΣΚΚΕΔΙ, παρουσία τοπικών αρχών και σημαντικών προσώπων, δημοσιεύοντας, στη συνέχεια, το φωτογραφικό υλικό, στα χιλιάδες μέσα του Σωματείου μας.

Οι εκπρόσωποι όλης της Ελλάδας θα είναι ο ΠΑΣΚΚΕΔΙ του τόπου τους, ενωμένοι, μια γροθιά και σε online σύνδεση ανά πάσα στιγμή μεταξύ τους! Δεν θα τολμά κανένας υπάλληλος, εσωτερικός (δικηγόρος) ή εξωτερικός (πωλητής), των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης (ΕΥΕΔ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – GEA), να απειλήσει, να εκφοβίσει, να κατηγορήσει ή να πει ψέματα, διότι οι εκπρόσωποί μας θα γνωρίζουν την αλήθεια και θα προασπίζουν τις επιχειρήσεις και τους συναδέλφους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι θα λαμβάνουν bonus (αξιόλογα), από όλες τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το ΠΑΣΚΚΕΔΙ, έναντι αμοιβής, στην περιοχή ευθύνης τους.

Δήλωσε συμμετοχή ΤΩΡΑ

Αν πιστεύετε πως πρέπει να είστε κι εσείς ένας κρίκος αυτής της ανθρώπινης αλυσίδας, δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας στο paskedi@paskedi.gr, γράφοντας την λέξη «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ στην περιοχή……………………….(γράψτε την ή τις περιοχές που μπορείτε να καλύψετε) » ονοματεπώνυμο, φωτογραφία και φωτοτυπία ταυτότητας, (για την έκδοση ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ), μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας υπεύθυνος του ΠΑΣΚΕΔΙ θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

1) Να χαίρει της εκτίμησης του τόπου.

2) Η επιχείρηση να έχει συμπληρωμένα τουλάχιστον 2 χρόνια λειτουργίας, με τον ίδιο ιδιοκτήτη.

3) Σε υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, που θα κατατεθεί στο Νομικό μας τμήμα θα δηλώνει ότι συμφωνεί με το Καταστατικό του Σωματείου (υπάρχει στο site) και ότι την τελευταία διετία, δεν δέχτηκε μηνυτήρια αναφορά από τον ΕΦΕΤ ή άλλη υγειονομική υπηρεσία, για ακατάλληλα τρόφιμα ή για προσφορά αλκοόλ σε ανηλίκους.

Γιατί ΠΑΣΚΕΔΙ… είμαστε όλοι!

Η ομάδα μας σε περιμένει!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους