Γιατί οι πιλότοι δεν τρώνε ίδιο φαγητό με τον συγκυβερνήτη τους

27 Σεπτεμβρίου, 2021
airplane-3702676_1280

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα αεροπορικά ταξίδια έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, κάποιες φορές και λόγω των θεωριών συνωμοσίας

Πολλές εξάλλου είναι και οι κινηματογραφικές ταινίες, με τέτοια θεματολογία που επιτρέπουν στο θεατή να πάρει μια γεύση από το επάγγελμα του πιλότου, όπως το τι αυτοί τρώνε κατά την διάρκεια των πτήσεων.

Στα μεγάλα ταξίδια που προσφέρεται φαγητό, οι κυβερνήτες του αεροσκάφους δεν τρώνε το ίδιο φαγητό όπως επιβεβαίωσε ο Harrison Murray πιλότος Boeing 747.

Εξήγησε ότι δεν τρώει το ίδιο φαγητό με τον συγκυβερνήτη του, κατά την διάρκεια της πτήσης, προκειμένου αν αυτό έχει κάτι, να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα και οι δύο.

Η εξήγηση

Ειδικότερα, ο Harrison Murray στον λογαριασμό του στο TikTok,  μοιράζεται διάφορες πληροφορίες και εμπειρίες από το επάγγελμα που κάνει.

Σε ένα Q&A που έκανε, ένας follower τον ρώτησε για αυτό: «Είναι αλήθεια οτι οι πιλότοι δεν επιτρέπεται να φάνε το ίδιο φαγητό, προκειμένου να μην πάθουν κάτι κατά την διάρκεια της πτήσης;».

Η απάντηση του Murray ήταν η εξής: «Είναι σωστό. Πάντα έχουμε δύο διαφορετικά φαγητά. Υπάρχουν και σάντουιτς και διάφορα άλλα. Εγώ τρώω μόνο τα σάντουιτς γιατί τα γεύματα είναι χάλια».


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους