Γιάννης Πάριος: Εκπλήρωσε την υπόσχεσή του στο ΕΣΥ

Ιαν 13, 2021
parios-dorea-meth-metaxa-5111

Η σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε

Μια πολύ συγκινητική και σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε και εκπλήρωσε ο Γιάννης Πάριος.

Όπως είχε πει πρόσφατα και στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο εμβληματικός μας ερμηνευτής προσέφερε τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ «Αχ αγάπη – Αχ έρωτα» υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Έτσι με την παρουσία του ίδιου παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο «Μεταξά» οι δύο κλίνες Μ.Ε.Θ. δωρεά τόσο του τραγουδιστή όσο και των εταιρειών ΜΕΒΓΑΛ – MINOS EMI/UNIVERSAL – REAL NEWS – E.Δ.Ε.Μ.

Η παράδοση έγινε παρουσία και της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα – Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του κυρίου Δημήτρη Παπαδάτου – Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, του κυρίου Βαγγέλη Σπάρταλη – Γενικού Διευθυντή Oμίλου Real Group, του κυρίου Χαράλαμπου Τουμπέκη – Διοικητού του νοσοκομείου και του κυρίου Σαράντη Ευσταθόπουλου – Υποδιοικητή του νοσοκομείου.

 

Από αριστερά: Χαράλαμπος Τουμπέκης – Διοικητής του νοσοκομείου, Γιάννης Πάριος, Μαργαρίτα Μάτσα – Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI/UNIVERSAL, Δημήτρης Παπαδάτος – Διευθυντής πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, Σαράντης Ευσταθόπουλος – Υποδιοικητής του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ και Βαγγέλης Σπάρταλης – Γενικός Διευθυντής Oμίλου Real Group.

Photo credits: Μανώλης Χιώτης

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους