Γ.Τράγκας από την Πάτρα: «Με τους νέους θα κερδίσουμε τη μεγάλη μάχη»

14 Ιουνίου, 2021
ΤΡΑΓΚΑΣ

Την πρώτη του επίσκεψη ως πρόεδρος του Κινήματος Ελευθέρων Ανθρώπων έκανε ο Γιώργος Τράγκας στην Πάτρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί  με ανθρώπους του Κινήματος.

Αρχικά το απόγευμα ο κ. Τράγκας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μαρία Καρρά κατόπιν προσκλήσεως της Νεολαίας του ΚΕΛΑΝ.

Είναι ή όχι φανερή η έλλειψη ελευθεροτυπίας να έχουν αποκλείσει το λαογεννητο μαζικό κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι «Δημοκρατία» να μην δίνουν βημα σε ένα μπαρουτοκαπνισμένο δημοσιογράφο που έχει τεθεί επικεφαλής ενός μεγάλου πατριωτικού δημοκρατικού μετώπου; Αναρωτιούνται τα στελέχη των Ελεύθερων Ανθρώπων.

Ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ ζήτησε να ακούσει τις απόψεις, προβληματισμούς, προτάσεις των νέων της Πατρας αδιαμεσολάβητα και χωρίς φτιασιδώματα .

Το προεδρείο της ΝΕΟΛΑΙΑΣ συγκροτούν οι Χρήστος Καμπέρος πτυχιούχος της Πολυτεχνικής σχολής των ηλεκτρολόγων μηχανικών του Πανεπιστήμιο Πατρών, ο Γιάννης Νικολόπουλος επί πτυχίω Νομικής , ο Μάριος Κακαφώνης πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων ελεύθερος επαγγελματίας και με πολλά ακόμα στελέχη  του νεολαιίστικου κινήματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το Γιώργο Τράγκα  σε κεντρικό καφέ της πόλης όπου τους άκουσε όλους με προσοχή.

Αφου αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της νέας γενιάς στη συνέχεια τους τόνισε μεταξύ άλλων πως μέσα στο νέο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας  όπου οι ανάγκες για Ελευθερία,Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και  Ανεξαρτησία είναι απαραίτητες περισσότερο από ποτέ η συμμετοχή και ο ρόλος της νεολαίας είναι αναντικατάστατη προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων του ΚΕΛΑΝ.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Ελευθέρων Ανθρώπων ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα με δείπνο εργασίας που παρέθεσε στη Νομαρχιακή συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αχαΐας και στο οποίο δείπνο υπήρξε η ευκαιρία τόσο από πλευράς προέδρου να τεθούν οι κύριοι άξονες της πολιτικής του Κινήματος όσο και από την Συντονιστική επιτροπή του νομού όπου ο πρόεδρος της, κ. Τσακτσίρας Δημήτρης κατέθεσε στον κ. Τράγκα τον προγραμματισμό πολιτικών κινήσεων και πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει τα μέλη της επιτροπής για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών με γνώμονα την ιδρυτική διακήρυξη και τις αρχές του Καταστατικού των Ελευθέρων Ανθρώπων.

Αξιζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της Νομαρχιακής μαζί με το τμήμα Γυναικών και τους τομεάρχες φτάνουν τα τριάντα πρόσωπα από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αρκετά εκ των οποίων είναι γνωστά από την έντονη κοινωνική πολιτική και συνδικαλιστική τους δράση .

Ο Γιώργος Τράγκας ενημερώθηκε επίσης διεξοδικά από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και συγκεκριμένα από την αντιπρόεδρο και υπεύθυνη γυναικών του νομού κ. Σοφία Ηλιοπούλου, τον οικονομολόγο κ. Νίκο Παπαματθαίου, τον καθηγητή κ. Παναγιώτη Γατομάτη και τον επιχειρηματία κ Παναγιώτη Μπεντενίτη για τα προβλήματα του Νομού καθώς  και από τον δημοτικό σύμβουλο Πατρέων με τον συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ιατρό κ. Διονύσιο Βορίση για τα προβλήματα της πόλης. Επίσης διεξοδική ήταν η συζήτηση με τους επικεφαλής του Συνδικαλιστικού γραφείου Γιώργο Τσιμεκα και Γιάννη Σκαρπέλο.

Στο πλευρό του Προέδρου Γιώργου Τράγκα ήταν ο πρώην Υπουργός Εργασιας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Βουλευτης Νικος Νικολόπουλος ο οποίος είναι και μελος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ .

Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ:

“ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟ Ν. Σ.

Καταργεί το Εργατικό Δίκαιο

και γίνεται Εργοδοτικό Δίκαιο…

Καταργει το 8ωρο και θεσμοθετεί νέο παρά-ωράριο Υπερωριών που ο εργαζόμενος

θα παραιτείται του μισθού…και

απαγορεύει στην ΓΣΕΕ να διαπραγματεύεται μισθούς…”

Τέλος η αισιοδοξία που επικράτησε στην συνάντηση από όλους τους παρευρισκόμενους για ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές και να γίνουν ήταν εμφανής!

Να τονίσουμε τέλος ότι ήδη στην πόλη της Πάτρας για λογαριασμό της Κινήματος Ελευθέρων Ανθρώπων λειτουργούν τα γραφεία τόσο της Συντονιστικής Επιτροπής Αχαΐας του Κινήματος επί της οδού Μιαούλη 48 όσο και της Νεολαίας του Κινήματος επί της οδού Δημητρίου Υψηλάντου & Ναυαρίνου 12.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

 

 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους