Φίνος Φιλμ: «Βγαίνω ή μένω;» – Αντίο 2020 με ένα μοναδικό βίντεο

2 Ιανουαρίου, 2021
papagiannopoylos
Οι αγαπημένες όλων ατάκες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέονται με τον κορονοϊό και ό,τι ζήσαμε τη χρονιά που πέρασε

Το 2020 μας έχει πλέον αφήσει επίσημα και η εταιρεία παραγωγής, Φίνος Φιλμ, έκανε την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε μέσα από ένα μοναδικό βίντεο. Φυσικά, σε αυτό πρωταγωνιστεί ο κορονοϊός που έμελλε να αλλάξει όσα γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα. Στο βίντεο μπορεί κανείς να απολαύσει αποσπάσματα και ατάκες από τις αγαπημένες μας ταινίες που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Η ατάκα του μοναδικού Διονύση Παπαγιαννόπουλου «Βγαίνω ή μένω» είναι χαρακτηριστική, αφού συνδέεται με την κατάσταση που ζούμε σήμερα για ευνόητους λόγους. Το ίδιο ισχύει και για την ατάκα του Σωτήρη Τζεβελέκου «μάσκες θα βάλουμε»; Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο ξεχωρίζει το μήνυμα: «Καλή Χρονιά φίλοι και φίλες!! Μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ».

 

ΠΗΓΗ

ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους