Εξαδάκτυλος: Ενδεχομένως από 1η Μαρτίου να ξανανοίξουν κάποιες δραστηριότητες

20 Φεβρουαρίου, 2021
exadaxtylos

«Μέσα στη βδομάδα θα δούμε μια σταθεροποίηση και προς το τέλος της μια μείωση των κρουσμάτων. Ενδεχομένως από 1η Μαρτίου να υπάρξει επαναλειτουργία κάποιων δραστηριοτήτων. Οι ΜΕΘ θα κρίνουν την άρση των μέτρων», ανέφερε σε συνέντευξή του, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, αφήνοντας ανοιχτό το ευσεβές σενάριο της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων.

Σχετικά με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, ο κ. Εξαδάκτυλος εξήγησε πως δεν έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό της ανοσίας του πληθυσμού με το εμβόλιο, ώστε να αρχίσουν να επιτρέπονται οι μετακινήσεις των εμβολιασμένων από νομό σε νομό.

Ερωτηθείς για το Πάσχα, ανέφερε πως η φετινή εορταστική περίοδος της Αναστάσεως δε θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή, όπου ο κόσμος ήταν κλεισμένος στο σπίτι του, αλλά ούτε και την προπέρσινη, όποτε σημειώθηκε υπερπληθυσμός στις εκκλησίες. Ενδεχομένως να κινηθούμε κάπως στη μέση.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους