Ετοιμάζεται το Skroutz Food!

1 Ιουνίου, 2019
Ετοιμάζεται το Skroutz Food!
Άλμα της διάσημης πλατφόρμας Skroutz στο πεδίο του delivery προετοιμάζεται με την δημιουργία του Skroutz Food. Ήδη στη σελίδα του Skroutz υπάρχει το σχετικό πλαίσιο

Ετοιμάζεται το Skroutz Food!

Άλμα της διάσημης πλατφόρμας Skroutz στο πεδίο του delivery προετοιμάζεται με την δημιουργία του Skroutz Food. Ήδη στη σελίδα του Skroutz υπάρχει το σχετικό πλαίσιο το οποίο μιλά για το Skroutz Food και τις λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του.

Πιο συγκεκριμένα, το Skroutz απευθύνεται, από την μια, σε επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν υπηρεσία online ντελίβερι και, από την άλλη, γίνεται κάλεσμα σε χρήστες που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό με αυτό τον τρόπο.

Η νέα αυτή υπηρεσία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Κατά το πρώτο χρονικό διάστημα η υπηρεσία θα λειτουργήσει σε περιορισμένο εύρος γεωγραφικών περιοχών, και ένα μεγαλύτερο «άνοιγμα» θα γίνει πιθανότατα από το φθινόπωρο και μετά.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, πολλές είναι οι επιχειρήσεις εστίασης που έχουν μπει ήδη στον «κατάλογο» του Skroutz Food. Ανάμεσα τους μάλιστα και αρκετά μεγάλα brands. Είναι δεδομένο ότι η «μάχη» στο πεδίο του online ντελίβερι ανάβει για τα καλά. Και ένα «μονοπώλιο» αρκετών ετών (e-Food) φαίνεται να σπάει.

Πηγή: It’s possible

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους