Εταιρεία επενδύσεων ακινήτων προχωρά στην απόκτηση του παλιού καπνομάγαζου Σωσσίδη, για φοιτητικές κατοικίες

28 Ιανουαρίου, 2019
Εταιρεία επενδύσεων ακινήτων προχωρά στην απόκτηση του παλιού καπνομάγαζου Σωσσίδη, για φοιτητικές κατοικίες
Σε νέα μεγάλη επένδυση στην αγορά ακινήτων της Θεσσαλονίκης προχωρά η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ μετά την αγορά τον Μάιο του 2018 του πεντάστερου ξενοδοχείου Lazart Hotel

Εταιρεία επενδύσεων ακινήτων προχωρά στην απόκτηση του παλιού καπνομάγαζου Σωσσίδη

Σε νέα μεγάλη επένδυση στην αγορά ακινήτων της Θεσσαλονίκης προχωρά η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ μετά την αγορά τον Μάιο του 2018 του πεντάστερου ξενοδοχείου Lazart Hotel έναντι περίπου 7 εκατ.ευρώ. Συγκεκριμένα, η εταιρεία επενδύσεων ακινήτων έχει σε εξέλιξη την απόκτηση του παλιού καπνομάγαζου Σωσσίδη, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γλάδστωνος και Ολύμπου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με στόχο τη δημιουργία κατοικιών για φοιτητές. Πρόκειται για ένα κτήριο με ανωδομή 3.500 τμ και υπόγειους χώρους 1.300 τμ. που τα τελευταία χρόνια στέγαζε κυρίως βιοτεχνίες.

Η ολοκλήρωση της αγοράς βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που οι εργασίες αναδιαμόρφωσης του κτηρίου σε φοιτητικές κατοικίες ανάλογα με την πορεία έκδοσης των αδειών, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι ή το αργότερο το φθινόπωρο και να ολοκληρωθούν σε διάστημα 10 μηνών.

Δημιουργία φοιτητικών κατοικιών

Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας επενδύσεων ακινήτων, στο ακίνητο μετά τις εργασίες ανακαίνισης θα δημιουργηθούν 75 στούντιο για φοιτητές. Θα είναι ένα από τα πιο μεγάλα projects στη Θεσσαλονίκη, όπου καταγράφεται αυξημένη ζήτηση για φοιτητικές κατοικίες με το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς ακινήτων να βρίσκεται σε άνθηση με αξιόλογες επενδύσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Εθνική Πανγαία εξετάζει και άλλα projects για τη δημιουργία φοιτητικών κατοικιών στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Όλες αυτές οι κινήσεις επιβεβαιώνουν το συνολικό ενδιαφέρον της «Εθνική Πανγαία» για ενεργή συμμετοχή στις εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα στη Θεσσαλονίκη, που δείχνει να παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Με πληροφορίες από www.voria.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους